Blog de profesor

Eu

Mă declar o persoană muncitoare, serioasă, corectă. Deşi de cele mai multe ori sunt cu picioarele pe pamânt, prefer să mă bucur şi de momentele în care pot evada din cotidian şi pot ajunge cu capul în nori.Printre pasiunile mele se numără copiii, scrisul, navigarea pe net în căutare de mocăciuni. Aştept de la ceilalţi ceea ce ofer şi eu. Apreciez bunul simţ, corectitudinea, dreptatea, inteligenţa, bunătatea sufletească, inocenţa. Nu tolerez nesimţirea, prostia, lenea, minciuna şi violenţa. Scriu pentru mine, dar şi pentru cei interesaţi de temele propuse si, mai ales, pentru copiii mei.

4 Responses to “Eu”

 1. Si eu sunt profesor de limba si literatura romana, nu stiu ce specialitate aveti. Initial, m-am gandit sa fac si eu un blog cu tema didactica dar am vrut ceva mai personalizat.
  Am citit cateva articole si sunt interesante si utile. Ma intereseaza gradatia de merit 2011-2012, se intelege ca metodologia a ramas aceeasi din 2010, asa este?
  Eu sunt momentan in concediu de crestere a copilului dar revin in activitate din toamna.

 2. Conform planificarilor realizate de cei de la minister rezulta ca la cls. a V-a se scoate o ora? Sau am inteles eu gresit? Multumesc!

  • calliope22 says:

   Am vazut si eu ca au trecut 4 ore pe saptamana la clasa a V-a. Cred ca au gresit ei, nestiind faptul ca aceasta clasa are cinci ore de Limba romana pe saptamana. Nu am fost anuntati la scoala de vreo modificare in acest sens. Catedrele au fost facute cu 5 ore la clasa a V-a.

Leave a Reply