Blog de profesor

Un nou inceput

03.11.2015 · Posted in Din viata de zi cu zi

In urma cu trei saptamani am renuntat la locul in care am locuit aproape doi ani. Mi-a parut rau pentru ca era pozitionat excelent, exact langa parc si imi era usor sa ies cu baiatul zilnic. Nu aveam, astfel, nici grija masinilor. In plus, era locul in care T a fost adus imediat dupa nastere, singurul pe care il cunostea si care ii oferea siguranta.
Nu intentionam sa plecam, dar am fost nevoiti din cauza stresului la care ne supunea zilnic vecina de la 3, ale carei ocupatii nu erau altele decat batutul in teava, amenintarile, cuvintele de mahala. Proprietara a fost o persoana cumsecade, deci nu am avut probleme din acest punct de vedere. Oricum, apartamentul in care stateam avea nevoie de cateva imbunatatiri. Asadar, fosta proprietara s-a apucat de renovat si de realizat cateva amenajari interioare. A avut norocul sa gaseasca o firma potrivita si serioasa care a vazut apartamentul si i-a oferit sfaturi bune, consultanta gratuita si servicii excelente. Acestea din urma la un pret destul de mic. Acum,apartamentul este pus la punct si deja si-a gasit noi chiriasi. Un apartament curat si primitor, renovat si aranjat are sanse mai mari sa isi gaseasca posibili chiriasi.
In cele din urma, si noi ne-am acomodat in noua locuinta, mai mare decat cea in care stateam inainte, ceea ce ii ofera lui T mai multa libertate. Acum se poate juca linistit. Nici macar nu mai avem vecini dedesubt. O urma de regret tot exista in sufletul meu, insa incerc zilnic sa vad partile pozitive. Una consta in faptul ca noul apartament inchiriat a fost nemobilat si neutilat. Astfel, ne-am putut aduce lucrurile pe care le dusesem la mama mea si, chiar daca am mai cumparat cate ceva, l-am amenajat dupa gustul nostru.
Daca v-ati plictisit de locuinta in care stati si doriti sa ii oferiti o noua infatisare, apelati cu incredere la ajutorul oferit de firmele ce se ocupa de amenajari interioare. Veti fi surprinsi de ideile lor geniale si, de asemenea, si de rezultatul final. Sper ca aici sa avem un nou inceput de poveste.

Leave a Reply