Blog de profesor

Set toner Cyan, Magenta, Yellow, Black

03.17.2015 · Posted in De-ale mele

Se pare ca imprimanta mea de birou Konica Minolta cere de mancare domn’le si tocmai atunci cand aveam si eu nevoie sa-mi printez un proiect de cateva pagini, intr-o zi de duminica in care toate centrele de printare sunt inchise, m-a lasat balta. Nu ar fi fost asta o problema, daca nu trebuia ca luni dimineata la prima ora sa-mi predau proiectul, nu? La care mai pui, ca in weekend am fost si la schi in Poiana Brasov, pentru ca mi-am dorit sa profit la maxim de vremea excelenta si soarele ce se arata timid printre norisori, reusind sa ne incalzeasca obrajii in clipele de tihna ce le petreceam la baza partiei, inainte de o noua urcare cu telegondola.

Mie personal, imi place ca am prieteni numerosi prin tara si ori de cate ori am avut nevoie de ceva anume, m-au ajutat (de data aceasta am avut nevoie doar de un sfat). Asa s-a facut si-n weekend-ul trecut, cand am descoperit in Brasov un centru de printare care m-a servit rapid cu tiparirea proiectului meu si in secunda doi mi-am luat talpasita spre facultate sa-mi predau proiectul. Ei bine, aici fac referire la Sc Euro Paper Srl din Brasov (ca i-am cautat eu ulterior pe internet, de curiozitate) si profit de acest moment pentru a va oferi cateva informatii interesante despre ei. De exemplu, am aflat ca au toner color pentru imprimanta mea de birou Konica Minolta si fac livrari oriunde in Romania prin curier. De tinut minte, pentru ca imprimanta mea chiar are nevoie de un astfel de set CMYK. Am mai aflat ca recent si-au lansat un site de unde puteti comanda Stampile Personalizate ieftine, cu transport gratuit si nu in ultimul rand, am descoperit ca se ocupa si cu tipar de Tipizate personalizate: facturi, chitante, monetare, Cmr, Aviz insotire marfa si alte formulare tipizate pe hartie autocopiativa.

Intai de toate, am accesat www.TonerOriginal.ro pentru a-mi comanda un set de toner CMYK pentru Konica Minolta. De pe site-ul lor puteti comanda Toner Original pentru Konica Minolta, piese si consumabile Konica Minolta, toner color CMYK. In cazul in care si voi cautati servicii profesioniste, vi-i recomand cu incredere si nu trebuie sa fiti din Brasov neaparat pentru a colabora cu ei, din cate am vazut, au clienti in intreaga tara. Livrarea produselor comandate s-a facut rapid, a doua zi dimineata curierul era la usa iar plata s-a putut efectua ramburs fara niciun fel de problema.

Rapizi, seriosi si amabili, pregatiti in orice moment sa va preia comenzile, asa as putea descrie firma respectiva!
Spor la cumparaturi :)

Leave a Reply