Blog de profesor

Formulare personalizate Autocopiative

03.17.2015 · Posted in De-ale mele

Firma pentru care lucrez mi-a dat de lucru se pare in timpul meu liber, pentru ca m-am dat de mare folos cand vine vorba de internet si de cautat cele mai bune oferte, astfel incat am reusit sa-mi iau ca tema pentru acasa pe baza subiectului: De unde se pot cumpara online Formulare personalizate autocopiative?! Prietenul si bunul meu amic, Google, a reusit sa ma ajute si de aceasta data astfel incat in mai putin de 30 de minute am reusit sa-mi fac o lista interesanta cu preturi pentru tipizate personalizate oferite de diverse firme din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj, Maramures si Suceava, asa ca in cele ce urmeaza, daca tot am pierdut timp in cautari am decis sa impartasesc si cu voi rezultatul final si alegerea facuta.

M-am oprit in cele din urma la site-ul firmei Sc Euro Paper Srl din Brasov – www.FacturiPersonalizate.ro – un site elegant si usor de navigat in care lista cu produse este variata si tocmai ce am aflat ca aceasta poate fi extinsa la cererea clientului deoarece ei realizeaza si Formulare personalizate pe hartie autocopiativa dupa un model furnizat de client. Pentru ce am cautat eu, adica un formular tipizat personalizat format A4 in doua culori, cu perfor hartie pentru rupere usoara si legare in top de 50 seturi prin brosare, m-a costat 10.00 lei cu tva inclus. Preturile sunt facute in functie de cerintele clientilor, si pornesc de la 4.00 lei pentru chitante, 8 lei pentru Facturi A5 in trei culori, 13.50 lei pentru CMR (scrisoare de transport) si lista de pret poate continua insa va las sa consultati ofertele lor de pe site, pentru a nu va rapi din timp printr-o insiruire indelungata in acest articol.

In cazul in care sunteti in cautarea unei tipografii sau a unei firme care sa realizeze Tipizate Personalizate la pret mic, facturi personalizate, chitante, avize de insotire a marfii, CMR personalizat, formulare tipizate diverse, ei sunt solutia ideala. Rapiditatea cu care se executa comenzile, amabilitatea cu care va intampina personalul si preturile excelente facute pe buzunarul oricaruia sunt asii din maneca ai firmei. Cu o vechime de peste 12 ani in domeniu, reuseste ca zilnic sa multumeasca zeci de clienti, sute chiar ce aleg sa le calce pragul magazinelor, ori care prefera sa lanseze comenzi online. Ca sa nu uit, se livreaza comenzi oriunde in Romania prin servicii de curierat rapid intr-un interval de 24-48h asa ca nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Contactati-i pentru mai multe detalii.

Leave a Reply