Blog de profesor

Avon si matematica

03.02.2015 · Posted in Din viata de zi cu zi

Comenzi la Avon fac de mult timp. Nu imi amintesc exact anul in care am inceput sa colaborez cu ei, dar stiu ca eram in facultate, iar facultatea am terminat-o in 2007. In decursul acestor ani am avut mici probleme cu cei de la avon. Mi-au mai lipsit produse din colet si au fost facturate, dar s-a rezolvat aproape de fiecare data.
La sfarsitul anului trecut au avut un soi de promotie. La comenzi incadrate intre anumite sume ofereaU 5% discount suplimentar. Pe site, la plasarea comenzii, apare ce discount primesti. Intr-o luna am observat ca nu am primit cei 5% discount bonus. In luna urmatoare s-a intamplat la fel. Apoi a mai trecut inca o luna si am patit acelasi lucru. Le-am trimis mesaj si am intrebat daca promotia mai e valabila si am primit raspuns afirmativ, iar dupa vreo doua saptamani mi-a raspuns o tipa spunandu-mi ca au fost verificate ultimele doua facturi si am avut discout de 25%( deci si cei 5% in plus oferiti). Eu, cu facturile in fata, nu am reusit sa imi dau seama cum de 2 lei din 10( de exemplu) reprezinta 25% din suma. In concluzie, era asa cum am spus eu. Trei luni de zile nu am primit bonusul. Le-am trimis iar mesaj si am atasat poze cu facturile. E lesne de inteles ca nu am mai primit raspuns. Si au trecut doua luni de atunci….
Mie imi place corectitudinea si m-am simtit luata de proasta( ca altfel nu pot sa spun). Cum sa mi se spuna ca au fost verificate facturile si am avut discount de 25% cand le aveam si eu iar pe ele apare 20%? M-am lamurit si cu ei…

Leave a Reply