Blog de profesor

Baby shower in Tara Minunilor

03.18.2014 · Posted in Din viata de zi cu zi

Vineri am primit o invitatie neasteptata din partea Andreei: participarea la o petrecere tematica ce urma sa aiba loc sambata in Tara Minunilor. Este vorba despre Baby Shower, prima petrecere pentru mamici din cele multe care vor urma(speram). Am raspuns afirmativ invitatiei, atat eu, cat si doua prietene de-ale mele(Bonnye si Oana). Astfel, piticii nostri au avut ocazia sa se cunoasca. Nu se mai intalnisera din august 2013, de pe vremea cand erau inca in burtici.

Acolo, am revazut-o pe Andreea, care mi-a dat o veste minunata…La eveniment au fost prezente multe mamici, viitoare mamici, dar si furnizori de servicii si produse pentru sarcina si cresterea copilului. Intalnirea a fost una relaxanta si lejera, iar scopul acesteia a fost de informare si socializare.

Fiecare furnizor si-a prezentat serviciile, iar mamicile au putut apoi afla informatii suplimentare de la fiecare in parte si au  primit cadouri utile pentru bebelusi, din partea SensiBlu. Dintre furnizorii de servicii si produse, parteneri la eveniment, se numara:

Librarium- cei de la Librarium au oferit carduri de reducere pentru mamicile interesate, iar pe masuta lor am vazut si celebra carte “Mama si copilul” (autori: Emil  Capraru si Herta Capraru), carte pe care am achizitionat-o si eu cand eram insarcinata, dar si Albumul Bebelusului;

Love on Paper si Fancy Kids au prezentat produse minunate de papetarie si decor, dar si accesorii superbe pentru micuti;

Zizette si Be You au prezentat cateva hainute din colectiile lor, iar ochii mi-au zburat deja spre un cardigan minunat pentru Theo;

SensiBlu a oferit cate o sacosica de produse mamicilor prezente la eveniment, iar eu am primit si un formular cu scopul de a-mi face un card de reducere pentru mama si copil, valabil in farmaciile SensiBlu;

CupcakeMe ne-a indulcit seara cu niste fursecuri si cupcakes absolut delicioase si aratoase;

PicMe a imortalizat cele mai frumoase momente ale serii (astept cu nerabdare fotografiile);

Beto Imaginez a pus accentul pe importanta decorului in cresterea si dezvoltarea armonioasa a unui copil;

Atelierul Parintilor si ParentIs au oferit sfaturi si informatii despre suportul pe care il ofera cele doua asociatii mamicilor. Personal, am discutat cu doua doamne binevoitoare despre alaptare si despre mijloacele ergonomice de purtare a copiilor. Astfel, am aflat ca asemenea mijloace se pot proba si in Iasi. Chiar au adus la eveniment o manduca Blackline.

Centrul Medical Medis a subliniat importanta monitorizarii corecte a sarcinii si a nasterii.

In cadrul evenimentului s-a organizat si o tombola, iar premiile au fost destul de multe si foarte interesante: o ședință de consiliere la Beto Imaginez, o sedinta foto Pic Me, patru paturici pentru bebe de la Be you, absolut superbe( ne-am numarat si noi printre fericitii castigatori ai uneia dintre ele), un papion copii Fancy Kids, un nume personalizat poliester Love on Pape(castigat de Oana) si trei carti de la Librarium.

Theo a fost foarte incantat de iesirea noastra, desi la amiaza fusesem cu el si la Palas Mall. A zambit, a topait, s-a bucurat si a fost atras de jucarii, de persoanele intalnite, dar si de papucii amicilor sai. Cu siguranta, vom mai merge la astfel de evenimente. Multumim, Andreea, pentru invitatie! Multumim, Tara Minunilor, pentru realizarea evenimentului!

sursa foto: www.taraminunilor.com

Leave a Reply