Blog de profesor

Un nou concurs pe meitaibebe.ro

01.30.2014 · Posted in Articole Recomandate

In luna februarie, cei de la meitaibebe.ro implinesc trei ani. In acesti trei ani au reusit sa bucure multe mamici si multi strumfi. Cu aceasta ocazie, au decis sa organizeze un concurs al carui premiu consta intr-un sling fix.

Slingul fix este un sistem de purtare foarte usor de folosit.Il poti lua cu tine oriunde, chiar si in poseta, deoarece nu ocupa mult loc. Se monteaza foarte usor si nu necesita noduri si legaturi ca un wrap, de exemplu. Este potrivit pentru drumurile scurte si dese, dar si pentru perioadele in care copilasii cresc si doresc sa fie lasati jos, apoi luati din nou in brate, iar lasati jos si iar ridicati. Este foarte util si la cumparaturi, pentru plimbarile in parc sau chiar si in casa, atunci cand copilul doreste sa fie purtat.

Slingul fix de la meitaibebe este cusut din in la interior si matase/vascoza/bumbac la exterior, permitand astfel ca pielea bebelusului sa respire. Este potrivit atat pentru iarna, cat si pentru vara. In sling, copilul are o oarecare libertate de miscare, ceea ce il va face, cu siguranta, fericit.  Singurul dezavantaj al pouch-ului este ca nu poate fi purtat decat de o singura persoana, deoarece este confectionat in functie de conformatia acesteia.  Bebelusul poate fi purtat in sling incepand cu 4-6 luni si pana te ajuta spatele.

Daca sunteti viitoare mamici si doriti sa va purtati bebelusul, ori daca aveti deja un strumf, nu ratati acest concurs. Chiar daca nu va incadrati in cele doua categorii, il puteti oferi cadou cuiva care are nevoie.

La multi ani, meitaibebe.ro!

 

One Response to “Un nou concurs pe meitaibebe.ro”

  1. [...] Gargarite de septembrie 2013 Poate vreti sa va inscrieti la concurs :Blog de profesorUn nou concurs pe meitaibebe.ro Premiul este un sling fix. Aveti detalii in articol si link spre [...]

Leave a Reply