Blog de profesor

Mos Nicolae trece si in acest an pe la Felicia

12.04.2013 · Posted in Amintiri din copilarie

Decembrie a sosit cu o vreme frumoasa pentru aceasta perioada a anului. Craciunul se apropie cu pasi rapizi. Magazinele sunt pline de cadouri si accesorii de sarbatoare. Copiii il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun, cu desaga plina de jucarii.

Insa, pana la Craciun, Mos Nicolae va recompensa copiii cuminti si ascultatori, ale caror ghetute sunt curate, cu multe surprize. Si in acest an, Mosul va trece pe la Centrul Comercial Felicia din Iasi, cu desaga plina de jucarii si dulciuri. Asadar, pe data de 5 decembrie, incepand cu ora 10:00,  sunteti asteptati cu ghetutele frumos lustruite la Centrul Cromatic (in fata magazinului Takko) din Centrul Comercial Felicia. Seara, Mosul va trece incarcat cu daruri pe care le va lasa in ghetute, iar a doua zi, cand va veti intoarce dupa ele, veti descoperi cadourile. Aceasta este cea de-a cincea editie a evenimentului, eveniment ce se bucura de la an la an de tot mai multi participanti, de tot mai multe persoane dornice sa faca o bucurie copiilor pe care ii au. Asadar, nu uitati sa aduceti ghetutele curate si lustruite la Centrul Cromatic, pe data de 5 decembrie. Initiativa organizatorilor mi se pare minunata, avand in vedere faptul ca nu toti parintii isi permit sa-si bucure copiii cu ocazia acestei sarbatori. Acestia trebuie sa stie ca pe la Centrul Comercial Felicia Mosul va trece cu siguranta si va lasa cate ceva pentru toata lumea.

Imi amintesc cu drag de anii copilariei si cum ii asteptam, plina de emotie, pe Mos Nicolae si pe Mos Craciun. Am fost un copil destul de cuminte, astfel ca, cei doi treceau an de an pe la mine si ma rasplateau, asa cum sunt rasplatiti toti copiii ascultatori. Cea mai frumoasa dimineata de Sfantul Nicolae a fost una inceputa cu lacrimi de crocodil. Aveam in jur de cinci ani si m-am trezit plina de entuziasm, insa in ghetute nu am gasit decat putine dulciuri. Dezamagita, am inceput sa plang. Mama m-a indemnat sa caut si in dulapul din camera surorii mele…Acolo am gasit-o pe Larisa, o papusa destul de mare, care nu avea cum sa incapa in ghetute(asta a fost explicatia mamei), papusa ce mi-a inseninat multi ani din copilarie si pe care o mai am si acum.

Pentru copii jucariile nu sunt un moft, ci o necesitate. Jocul reprezinta o forma de cunoastere, de socializare cu cei din jur. Nu rapiti copiilor bucuriile marunte, simtite in asteptarea lui Mos Nicolae. Dati o fuga la Centrul Cromatic si faceti o surpriza celor mici. Ajutoarele Mosului va asteapta pe toti!

Mai multe detalii poți afla pe http://felicia-iasi.ro/

Leave a Reply