Blog de profesor

Fungift-magazinul de cadouri

12.10.2013 · Posted in Uncategorized

Va marturiseam zilele trecute ca am intrat in febra pregatirilor pentru sarbatorile de Craciun. Nu sunt una dintre acele persoane care pune accentul pe meniurile preparate in aceasta perioada, ci mai degraba una careia ii face placere sa ofere cadouri. Tocmai acest lucru m-a determinat sa targ cu ochiul pe site-ul celor de la fungift. Am mai comandat si anul trecut de la ei niste cadouri pentru Craciun, foarte amuzante si accesibile ca pret.

Primul pe lista mea a fost Teo, baietelul meu. Chiar daca initial am vrut sa ii cumpar o paturica rosie cu reni, am analizat dimensiunile paturicilor disponibile pe site si am ales una albastra, foarte frumoasa, care a venit impreuna cu un elefantel de plus. O vom folosi la botez pentru ca, din cate am inteles, avem nevoie.

Si pentru sot am ales o mini statie meteo, ce e dotata si cu higrometru. Pentru sot, sau mai bine spus, pentru casa…De mult timp aveam nevoie de asa ceva pentru a masura umiditatea din camera bebelusului. Nu am apucat deocamdata sa setez ora si data. Pretul mi s-a parut accesibil si, chiar daca nu am ales ceva cu specific de sarbatoare, sunt niste cadouri de Mos Craciun frumoase. Am ales sa fie, in primul rand, utile.

Nu am uitat de seturile acelea minunate de cafea, care sunt in ton cu sarbatorile de iarna.

Poate voi mai plasa o comanda cat de curand pentru ca, pana de Craciun, cei de la Fungift vin cu oferte de nerefuzat. In afara de preturile mici pe care le veti gasi la toate produsele, nu doar la cadouri de Craciun, la orice comanda peste 25 ron, transportul este gratuit in perioada 9-23 decembrie 2013.

Cei de la fungift sunt foarte prompti si livreaza produsele chiar si in 24 de ore. Asadar, nu mai asteptati. Comandati ceva inedit pentru cei dragi!

 

 

Leave a Reply