Blog de profesor

Tara Minunilor e in Iasi!

11.26.2013 · Posted in Din viata de zi cu zi

Tara Minunilor s-a mutat in Iasi! M-am convins de acest lucru dupa ce am primit invitatia Andreei de a participa la primul blogmeet al parintilor bloggeri. Intalnirea  a avut loc pe 22 octombrie, chiar de ziua mea.

Ajunsa acolo, am constatat ca eram cea mai proaspata mamica pentru ca bebelusul meu nu avea decat o luna si jumatate. A fost prima lui plimbare mai lunga, iar el s-a comportat exemplar, ca un adevarat bebe cuminte(care imi da si acum voie sa scriu articolul :D). Am aflat cu aceasta ocazie de Tara Minunilor, taram pe care fiecare dintre copiii nostri il va explora cu placere. In timp ce noi, parintii,, am stat relaxati afara si am discutat despre astfel de intalniri prin care sa propunem activitati pentru piticii pe care ii avem, cei mici s-au bucurat de magia locului. Animatoarele de acolo s-au jucat cu ei, iar timpul a trecut foarte repede. Teo a stat langa mine, la fel si bebelusii altor doua mamici, insa vom merge impreuna in Tara Minunilor,  pe urmele lui Alice, cand va fi mai marisor.

In concluzie, a fost o zi frumoasa, cu parinti placuti si cu strumfi minunati. Am discutat despre comorile noastre, ne-am laudat cu ele si le-am laudat. A fost ziua in care piticul meu a dormit cel mai mult( de la 17:00 pana la 23;00). Probabil ca magia locului l-a vrajit atunci, insa minunea nu s-a mai repetat…Trebuie neaparat sa ajungem din nou in Tara Minunilor!

Leave a Reply