Blog de profesor

De Craciun Mosul vine de la Fungift.ro!

11.26.2013 · Posted in De-ale mele

Magia sarbatorilor de iarna se apropie cu pasi rapizi. Chiar zilele trecute, iesind sa cumpar ceva de-ale gurii, am constatat ca la toneta din fata minimarketului au fost aduse tot felul de obiecte specifice sarbatorilor de iarna: ghirlande, braduti in miniatura, stickere, globulete colorate, instalatii,etc. In acel moment m-am intrebat in sinea mea daca nu cumva e prea devreme,pentru ca suntem totusi in luna noiembrie. Mai apoi, mi-am dat seama ca mi se facuse un dor nebun de Craciun, de febra cautarii cadourilor pentru cei dragi, de zapada, pom de iarna impodobit, de magia sarbatorilor…Cand am ajuns acasa, am deschis folderul cu muzica lui Hrusca si, imbiata de acordurile muzicale, am pornit in cautarea cadourilor potrivite pentru cei dragi mie.

Acest Craciun este unul special pentru mine deoarece va fi primul petrecut in trei. Cu alte cuvinte, va fi cel mai frumos de pana acum. Piticul meu a fost prima persoana pe lista mea. Chiar daca este prea mic pentru a realiza ce inseamna aceasta sarbatoare, se va bucura, cu siguranta, de bradutul impodobit si de orice e rosu(deci si de costumasul de Mos Craciun). In acest an nu imi va fi greu sa aleg cadourile potrivite pentru persoanele apropiate. Pe fungift.ro am descoperit o gama destul de variata de cadouri de Craciun, atat cadouri pentru copii, cat si pentru cei mari. Pentru gandacelul meu m-am gandit la o paturica pufoasa cu ren si, evident, rosie, dar si la o lampa de veghe, care sa ne vegheze noptile(nedormite, de cele mai multe ori). Luna viitoare, tot de Craciun, in cea de-a treia zi, va avea loc un eveniment important in familia noastra. Este vorba despre crestinarea baietelului nostru. De aceea, m-am gandit la un cadou frumos si pentru nasii nostri, pentru ca pe fungift gasesti si cadouri de casa pentru Craciun. Am ochit ceva si pentru ei: un set minunat de cesti cu motive de Craciun, din care sa isi soarba cafeaua aburinda in  preajma sarbatorilor.

Fungift este un magazin online cu o gama variata de cadouri. Prefer de mult timp sa imi fac cumparaturile online si sa le primesc acasa(uneori transportul e gratuit), iar acum, de cand am devenit mamica, am un motiv in plus sa evit aglomeratia din supermarketuri. In mediul online pot fi sigura ca nu imi voi izbi cosul de cumparaturi de al altuia, ca nu ma vor durea picioarele si ca nu imi va sufla nimeni in ceafa.

Nu ezitati sa comandati cele mai frumoase cadouri pentru Craciun de pe Fungift.ro!

 

One Response to “De Craciun Mosul vine de la Fungift.ro!”

  1. panait_maria_anca@yahoo.com says:

    Sunt superbe…sa vina Craciunul!

Leave a Reply