Blog de profesor

Theo a implinit o luna!

10.11.2013 · Posted in Reclama

Nu mai departe de marti, 8 octombrie, s-a implinit o luna de cand s-a nascut Theo, sotul gasind de cuviinta ca ar trebui sa stropim, impropriu spus, acest prim eveniment din viata copilului nostru cu o portie de prajitura de la Charlotte. L-am echipat frumos, sotul a luat in brate caruciorul si l-a carat pana la parter (“numai” patru etaje), dupa care l-am plimbat pe Theo prin parc, profitand totodata si de vremea frumoasa de afara.

E mic, dar ia in greutate usor-usor, de la 3.700 g ajungand acum foarte aproape de 4500 g, devenind mai inalt si cu vreo 4 centimetri. Luna urmatoare urmeaza sa mergem la vaccin cu el, semn ca vremea trece aproape pe nesimtite. Asa cum sunt si noptile alaturi de el … sunt momente in care pur si simplu nu-mi dau seama cand sunt treaza sau dorm. Ma trezesc din reflex de cele mai multe ori, dupa care ma intind langa el si mai dorm cateva ore.

Prin parc ma folosesc de un carucior nou nascut cu roti suficient de mari incat sa nu am probleme de deplasare, dotat de asemenea cu o serie de compartimente extrem de utile in momentele de criza. Avand o luna si fiind totusi luna octombrie, nu imi permit sa il tin prea mult pe afara, maxim o ora, timp in care doarme dus, trezindu-se doar in momentul in care ne oprim intr-un loc. “Scartaie” imediat, ne ridicam de pe banca si mergem mai departe. Vorba aia, el e seful :D

In rest, exceptand momentele de panica atunci cand a racit si am fost nevoita sa folosesc batista bebelusului, totul pare sa fie in regula.

Inchei prin a le oferi un pont mamicilor aflate in cautarea unor carucioare ieftine si net superioare din punct de vedere calitativ. Intrati pe allkids.ro si verificati daca ati gasit ceva care sa va placa in mod deosebit!

 

Leave a Reply