Blog de profesor

Patutul bebelusului ca loc de depozitare

10.14.2013 · Posted in Reclama

O luna alaturi de Theo si tot atata timp departe acel patut bebe pe care i l-a facut nana cadou. Cu alte cuvinte, ne-am obisnuit sa il tinem intre noi cand dormim, simtindu-i respiratia si stiind minut de minut ca e in viata, respira si, de ce nu, sa il vedem cand zambeste, mai ales ca de la o vreme a inceput sa si gangureasca. A trecut de la “aaaa” la “ngggg”. E un progres. Ionut il “dreseaza” sa zica “tata” primul cuvant, in timp ce eu il sorb din priviri in majoritatea timpului, tinand cont ca el, sotul, sta in living si lucreaza destul timp in fata calculatorului.

Patutul, spunem noi acum, il pastram pe cand o sa implineasca Theo vreo 3-4 luni. Sau poate ca mai mult. Pentru moment, acesta reprezinta un loc nemaipomenit de a depozit diverse lucruri, precum pampersi, jucarii si toate cele trebuincioase.

In urma cu doua saptamani i-am cumparat si un carusel, care insa avea sa se dovedeasca util doar daca am fi avut un patut din lemn. Pe cale de consecinta, il vom pune spre vanzare pe unul dintre site-urile de anunturi prezente in online-ul romanesc. Locuri din care, de altfel, am inceput sa cumparam cele mai multe lucruri. Nu mai departe de astazi, am achizitionat doua fasuri la modica suma de 50 de lei, adica fix cat ar fi facut unul nou. Sau chiar mai putin, tinand cont ca-s si de firma :)

Revenind la patuturi, ei bine, acestea se gasesc in mediul online in diverse forme si dimensiuni, pretul variind in functie de calitate, brand si alte asemenea detalii. In ceea ce ne priveste, am ales sa mai renuntam din pretentii, cumparandu-i baiatul lucruri ieftine si de calitate, cu atat mai mult cu cat acum acest lucru este posibil, fiind nevoie doar de o cercetare mai amanuntita a pietei de profil :)

 

Leave a Reply