Blog de profesor

Mascara Mega Effects de la Avon

08.21.2013 · Posted in Din viata de zi cu zi

Luna trecuta am fost sunata de mama mea, care mi-a spus ca am primit un colet pe adresa de la tara. M-am mirat pentru ca nu fusesem sunata de vreun curier inainte de livrare. Curioasa din fire, am rugat-o sa desfaca acel colet si sa vada despre ce este vorba.

Astfel, am aflat ca in pachet se afla un rimel Mega Effects de la Avon, ce urma sa apara in urmatorul catalog. Dupa cateva zile mi-a adus coletul in Iasi. Daca nu citesti ce scrie pe ambalajul micut si ciudat, nu iti dai seama ca este vorba despre o mascara. Are o forma inedita si un design altfel decat cel cu care am fost obisnuiti.

Produsul mi-a fost trimis pentru a fi testat de catre cei de la The Practice, insa abia astazi am avut ocazia sa vad cum este noua mascara. Si mi s-a parut interesanta, genele mele capatand volum, calitate ce le lipsea pentru ca de lungime nu duc lipsa. Periuta nu complica aplicarea rimelului, cel putin in cazul meu. Depinde cat de pretentioase sunteti.

Prin urmare, va invit sa testati noua mascara Mega Effects de la Avon. Se gaseste in catalogul actual si probabil ca o puteti cumpara si de la tonetele din oras, la reprezentantii ce comercializeaza produse Avon.

 

Leave a Reply