Blog de profesor

Viitoare mamica? Primesti ciuciu!

07.26.2013 · Posted in Din viata de zi cu zi

In urma cu aproximativ o luna si jumatate am crezut ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap  si ca Licurici e foarte norocos inca de dinainte de a se naste.

Intorcandu-ne de la Kaufland, am primit un telefon de la viitoarea nasica. Ea ne-a anuntat emotionata ca a fost sunata de cei care organizeaza acel concurs care are ca premiu un carut in valoare de 500 de euro pentru o viitoare mamica. Nu se poate sa nu fi observat bannerul celor de la Cord Blood Center pentru ca apare pe foarte multe site-uri. Si pentru ca organizatorii sunt generosi, iti dau posibilitatea sa inscrii si o viitoare mamica pe care o cunosti. Asadar, ea ma inscrisese pe mine. Ce-i drept, ma inscrisesem si eu la concurs, gandindu-ma ca un asemenea carut nu imi strica. Nasica m-a anuntat bucuroasa ca le-a dat numarul meu de telefon si ca voi fi sunata.

Abia am asteptat sa ajung acasa. Aici, am cautat lista castigatorilor, dar nu am gasit nimic. Nu a durat mult si telefonul a inceput sa sune. Sotul, mai emotionat decat mine, imi facea disperat semne sa raspund. Si acum imi amintesc cat de caraghios arata. Am raspuns, iar la capatul celuilalt fir era o tipa care s-a prezentat si care a intrebat cateva detalii depsre mine. Mi-a spus ca are numarul de la o cunostinta de-a mea, etc. Si…a inceput sa ma intrebe daca stiu detalii despre celulele stem, daca as fi interesata de ofertele lor. M-am gandit ca asta o fi introducerea…Vreo 20 de minute numai despre acest lucru a vorbit. Mi-am facut curaj si am intrebat de concurs, stiind ca prietena mea ma inscrisese la un concurs si, avand in vedere faptul ca fusese contactata de organizatori, a crezut ca ea era castigatoarea. Mi-a raspuns ca se ocupa altcineva de concurs, o alta colega de-a ei si ca nu s-a facut extragerea, ca s-ar realiza la fiecare 500 de persoane inscrise…Cel putin, asa am inteles eu. I-am cerut persoanei respective sa imi trimita informatiile despre pachetele si ofertele lor pe mail, urmand ca eu sa le analizez.

Prin urmare, castigasem ciuciu. Dupa zece minute de la incheierea discutiei, iar a inceput sa sune telefonul. De data aceasta era un tip, reprezentantul de la Biogenis, responsabil in zona Iasi. Asadar, am primit pe mail si oferta de la acesta, dar si o invitatie sa ne intalnim pentru a-mi oferi cat mai multe detalii.De unde avea numarull meu, nu stiu…In saptamana ce a urmat apelulurilor, am mai fost sunata de cateva ori de la cei de la Cord Blood Center, dar informatiile pe mail le-am primit abia dupa ce nu au mai sunat. Poate ca as fi fost interesata de ofertele lor, daca as fi avut acum suficienti bani si pentru recoltare. Insa calculele sunt facute si nu e deloc ieftin sa ai un copil, daca vrei sa iti faci toate analizele necesare, sa mergi la controalele periodice si, daca ai ghinionul sa urmezi si un tratament, banii zboara cu repeziciune.

Oricum, intamplarea a fost haioasa. Mult timp dupa ea, sotul a ras de mine. Cand ma suna, ma intreba: “Sunteti o viitoare mamica? Felicitari! Ati castigat ciuciu!” Cred ca persoanele care s-au inscris la concursul respectiv au facut-o pentru a castiga carutul, nu pentru a fi bombardate cu telefoane. Stiu unde sa caut informatiile necesare, daca am nevoie de ceva.

 

3 Responses to “Viitoare mamica? Primesti ciuciu!”

  1. Poate era o clauza a concursului sau ceva de genul asta, trebuie sa te uiti inainte de a aplica la un concurs, daca scrie concurs nu inseamna ca nu trebuie sa dai nimic inapoi, asa sunt facute de obicei, schimb pe schimb

  2. Trebuie sa citesti cu atentie si orice ar fi sa nu trimiti sms sau sa dai date prea personale, gen date din buletin, sunt o multime de tepe

Leave a Reply