Blog de profesor

Tableta – gadgetul perfect pentru orice pasionat de IT

01.07.2013 · Posted in De-ale mele

Societatea din ziua de astazi este una extrem de avansata din punct de vedere tehnologic. Daca in trecut tehnologia insemna sa ai acasa un calculator pe care sa ai numai cateva programe, in prezent lucrurile s-au schimbat foarte mult. Laptopuri, iPaduri, iPhoneuri, smartphoneuri si, nu in ultimul rand,  tabletele.

Tabeletele reprezinta o alternativa foarte buna pentru a va conecta la cele mai noi aplicatii. In plus, tabletele pot fi luate pe oriunde, fiind foarte practice.

Allview este un producator de tablete, care a scos pe piata un model foarte bine pus la punct in toate aspectele. Tableta Allview Speed City SuperSlim are un procesor de tip Cortex A9 Dual Core, asadar cu siguranta o veti putea folosi in orice situatie. Pe aceasta tableta puteti vizualiza orice imagine in ansamblu ,iar navigarea este foarte simpla multumita paltformei Android.

Designul acestei tablete este extrem de accesibil. Are numai 9,7 mm grosime si doar 327 de g, tableta poate fi asemanata cu o carte. De asemenea, pe ecranul principal al tabletei puteti pune toate aplicatiile si widgeturile care va sunt necesare si pe care le accesati in fiecare zi, pentru a va fi mult mai usor.

Paginile web se vor incarca foarte rapid, deci puteti naviga in cele mai bune conditii, atat pe site-urile de socializare, cat si pe alte site-uri gustate de dumneavoastra.

Tableta este numai buna si daca va doriti sa vizionati filme full HD, deci imagini de foarte buna calitate. Va place sa ascultati muzica? Atunci, fara nici o problema puteti sa conectati castile la tableta iar bateria va tine cat sa ascultati peste 540 de minute de muzica. De asemenea, puteti sa comunicati cu cei dragi prin intermediul camerei web, pentru ca ei sa va poata vedea de oriunde va aflati.

Cumparati-va aceasta tableta, deoarece este o investitie foarte buna. Puteti sa o cumparati chiar de acasa, de pe internet, direct din magazinul virtual eMAG.

 

One Response to “Tableta – gadgetul perfect pentru orice pasionat de IT”

  1. Nu stiu, eu nu prea ma impac cu tabletele, mai repede as merge pe un laptop…cel putin stiu ca fac mult mai multe, cu tableta sunt limitat la cateva aplicatii!

Leave a Reply