Blog de profesor

Olimpiada de Limba si literatura romana-faza locala (Iasi 2013)

01.26.2013 · Posted in Şcoala Dumeşti

Faza locala a olimpiadei de Limba si literatura romana se va desfasura pe data de 1 februarie, incepand cu ora 12:00. Proba va dura 3 ore. Subiectele vor fi concepute la nivel de inspectorat si vor fi postate in format PDF arhivat-parolat pe site-ul FTP ISJ Iasi, vineri, 1 februarie, intre orele 8:00-8:30. Dupa ora 10:30 fisierul va fi sters. Tot in acest interval orar, vor fi postate si baremele de corectare, ce vor putea fi salvate dupa ora 15:00, ora la care proba se va incheia.

Multiplicarea subiectelor se va face intre orele 11:00-11:30, urmand ca la 12:00 proba sa inceapa. Informatii suplimentare referitoare la subiecte, programa, desfasurare, puteti gasi pe site-ul ISJ Iasi, la sectiunea Curriculum si inspectie scolara. Specialitati, Limba romana.

Etapa judeteana se va desfasura tot in luna februarie, la o data ce va fi anuntata ulterior. Rezultatele probei locale vor fi trimise pana pe data de 8 februarie, in format excel, la adresele de mail: m_apetroae@yahoo.com si cezar_zaharia@yahoo.com. Calificarea concurentilor pentru etapa judeteana se face in ordinea descrescatoare a punctajelor. Punctajul minim admis este de 100 de puncte din totalul de 120 de puncte. Pot participa cate doi elevi pe fiecare nivel de clasa, primii in ordinea punctajelor.

De mai jos puteti descarca fisierul primit de la ISJ.

Olimpiada Limba Romana-2013(Iasi)

Leave a Reply