Blog de profesor

Momente inedite

01.04.2013 · Posted in Şcoala Dumeşti

Iata ca suntem in 2013! Sfarsitul lumii nu a mai venit, sarbatorile au trecut si a inceput un nou an in care sper ca totul sa fie mai bine. Tragand cu ochiul la fotografiile facute in 2012, cu un pic de nostalgie, mi-am dat seama ca nu am postat pe blog un articol dedicat zilelor scolii pentru anul care tocmai s-a incheiat. Si este pacat. Pentru ca toate cadrele didactice si toti elevii din scoala s-au implicat in activitatile realizate: stiintifice, literar-artistice, sportive.

Ca in fiecare an, s-au organizat tot felul de activitati cu ocazia zilelor scolii. S-a cantat imnul, s-a organizat o  festivitate de incheiere a saptamanii zilelor scolii si s-a oficiat si o slujba pentru a avea cu totii-profesori si elevi- un an mai bun, rodnic si binecuvantat, dar si pentru ca aceasta festivitate coincide cu ziua de Sfantul Andrei.

Iata mai jos cateva fotografii si filmulete de la activitatile organizate de mine sau de catre alti colegi, la care am asistat. Ca si in anii trecuti, am serbat in saptamana respectiva si ziua de 1 decembrie.

 

Leave a Reply