Blog de profesor

Fotografii de neuitat cu Nikon

01.10.2013 · Posted in De-ale mele

Foarte multe persoane sunt pasionate in prezent de arta fotografica. A face fotografii nu tine numai de apasarea unui buton, ci tine si de atentia pe care trebuie sa o acordam la cadre, la persoanele din fotografie. Mai pe scurt, o poza reusita are la baza un fotograf reusit si, bineinteles un aparat de calitate.

Un astfel de aparat foto digital, care va poate oferi experiente de neuitat este si DSLR Nikon D3100 (obiectiv 55-200mm VR). Acest aparat foto nu este unul obisnuit deoarece poate face fotografii de-a dreptul incredibile. Fiind echipat cu sensor CMOS, acesta are la baza o tehnologie aparte care vizeaza detaliile. Cu ajutorul numarului mare de pixeli, puteti face fotografii extrem de clare.

Acest aparat are posibilitatea de a selecta in mod automat modul scena adecvat pentru fiecare situatie in care veti face o fotografie. De asemenea, cu acest aparat foto digital va puteti bucura de mod de vizualizare in timp real. Aparatul foto se ocupa cu focalizarea fara sa fiti nevoit sa apasati un anumit buton.

In cazul in care va doriti sa inregistrati si filme, cu acest aparat este extrem de usor iar calitatea filmelor este una superioara. Cu ajutorul tehnologiei Picture Control puteti sa fiti mult mai creativi si sa va jucati cu setarile inca dinaintea momentului in care faceti poza.

Obiectivul performant are un rol important si in ceea ce priveste situatia de incetosare a fotografiilor avand un sistem de stabilizare a imaginii direct in el . Astfel veti putea corecta imaginea chiar din vizor.

Daca vreti sa faceti fotografii cu totul si cu totul speciale, fie pentru a ramane cu amintiri, fie pentru a va specializa in arta fotografica, atunci cu siguranta acesta este aparatul potrivit. Comandati-l online, din magazinul eMAG, la un pret foarte avantajos pentru orice buzunar!

Verifica aici cel mai bun pret pentru aparatul foto DSLR Nikon D3100

Leave a Reply