Blog de profesor

Aparatele foto digitale – perfecte pentru orice ocazie

01.09.2013 · Posted in De-ale mele

Tehnologia a cunoscut in prezent adevarate succese: a reusit sa treaca de barierele imposibilului si a facut in asa fel incat sa se autodepaseasca pentru a ii atrage mereu pe cei care sunt pasionati de aceasta lume.

Totusi, nu trebuie sa fii pasionat de tehnologie pentru a te putea bucura de poze. Fotografiile sunt cele mai frumoase amintiri, deoarece pot fi revazute peste ani si ani. In momentul in care ne hotaram sa mergem intr-o excursie, in concediu sau pur si simplu mergem intr-un loc in interes de serviciu, trebuie sa avem la noi un aparat foto digital.

Aparatele foto digitale prezente astazi in magazine sunt tot mai performante, fiind imbunatatite constant pentru ca pasionatii de fotografie sa se bucure de tehnologii de inalta calitate.

Un aparat foarte bine conceput este aparatul foto digital Olympus TG-820, care, desi are numai 12 megapixeli, are capacitatea de a face poze extraordinare.

Acest aparat este ideal pentru persoanele care se incumeta sa faca poze si in conditiile meteo foarte dificile deoarece este dotat cu tehnologia iHS, adica, Intelligence, High Sensitivity si High Speed. Acest aparat rezista la soc de 2 metri si la inghet de aproximativ -10 grade Celsius. De asemenea, cu acest model Olympus veti putea inregistra filme Full HD si va veti bucura de un ecran LCD HyperCrystal III, adica un ecran foarte rezistent la zgarieturi.

Iluminator cu LED, control ATINGERE, fotografii 3D, incarcarea bateriei cu USB sunt doar cateva dintre caracteristicile acestui aparat extraordinar.

Mai multe detalii, precum si oferte numai bune pentru perioada de incertidudine financiara in care ne aflam, veti gasi pe eMAG, un magazin online care are o multime de produse de ultima generatie si oferte promotionale saptamanale. In plus, comandand online, veti scapa de agitatia din magazine, iar produsul va fi livrat direct la domiciliul dumneavoastra cu plata la primire.

Verifica aici cel mai bun pret pentru aparatul foto digital Olympus TG-820

Leave a Reply