Blog de profesor

Aparat foto digital, amintiri minunate

01.08.2013 · Posted in De-ale mele

Cu siguranta nu o singura data ati mers in mici drumetii sau in concedii pe mai multe zile si ati vazut foarte multe locuri frumoase. Peisaje superbe, mancaruri exceptionale puse pe masa intr-un mod special, oameni primitori si gata sa va serveasca in orice moment al zilei si alte elemente cheie pentru o vacanta de vis; toate acestea v-au ramas probabil intiparite in minte ca fiind momente de neuitat.

Insa, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura si dupa vacanta de aceste amintiri si sa le puteti impartasi si prietenilor, aveti nevoie de un aparat foto digital, care va ofera nu numai poze, ci franturi de fericire.

Un astfel de aparat care este mic, practic, dar dotat cu foarte multe optiuni pentru ca imaginile sa fie unele extraordinare este si aparatul foto digital Nikon COOLPIX L610. Cu 16 megapixeli, acest aparat poate face fotografii  profesioniste.

Obiectivul Nikkor are un unghi larg si zoom optic de foarte buna calitate. Daca va doriti sa realizati prim-planuri de nota zece, atunci cu ajutorul modului macro acest lucru este posibil. Puteti chiar sa obtineti imagini 3D.

Puteti deasemenea sa modificati si sa imbunatatiti fotografiile chiar din aparatul foto prin optiunile din meniul retusare. Acest aparat foto este dotat cu sistemul de reducere a vibratiilor, deci veti putea obtine poze si filmulete extraordinare, fara sa va ganditi ca veti obtine imagini miscate.

De asemenea, acest model Nikon are la baza doua baterii AA care se pot gasi la orice magazin, fie el specializat sau nu. Puteti pune imaginile pe calculator sau pe telefon fara fir deoarece este compatibil cu carduri Eye-Fi X2.

Acest aparat nu ocupa mult spatiu, este foarte usor de intretinut si va ofera posibilitatea de a ramane cu amintiri de poveste dupa fiecare eveniment important din viata dumneavoastra si a celor dragi! Comandati-l acum direct din intimitatea caminului dumneavoastra, de pe eMAG, un magazin online care multumeste dorintele fiecarui client!

Verifica aici cel mai bun pret pentru aparatul foto digital Nikon COOLPIX L610

Leave a Reply