Blog de profesor

Umami – pe gustul tuturor

12.15.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

De pizza Umami nu auzisem inainte de a fi invitata de catre Andreea Marc la un eveniment inedit: degustare de pizza intr-o locatie speciala, la Arte Cafe.

Curioasa din fire, nu am putut astepta pana in seara cu pricina si am hotarat sa fac o comanda. Intrand pe site, am fost surprinsa de multitudinea ofertelor, de diversele tipuri de pizza ce ar putea satisface toate gusturile. Mi-am ales o Capriciossa si nu am regretat. Blatul este subtire, iar pizza este facuta cu ingrediente aduse din Italia.

A urmat seara de joi, cand am avut ocazia sa ma intalnesc, alaturi de colegii din blogosfera, cu oamenii ce reprezinta Umami. Acestia ne-au povestit cum au aparut pe piata in urma cu 5-6 luni, dorind sa vina in atentia clientilor cu ceva nou: o pizza ca la mama ei acasa. Umami pune accentul pe calitate si pe satisfacerea gusturilor clientilor, care pot comanda produsele la domiciliu. La o comanda de peste 30 de lei, livrarea este gratuita. Si, pentru ca tot ma intrebam de unde vine numele de UMAMI, am aflat ca acesta este unul dintre cele cinci gusturi de baza. Gustul perfect, as spune eu.

Pentru inceput, au putut fi degustate ingredientele folosite la prepararea produselor Umami. De pe masa imbelsugata, cu platouri frumos aranjate, se puteau servi: mozzarella, rucola, rosii uscate, vinete marinate, ton marinat, trei tipuri de masline, prosciutto, salam uscat, fructe de mare si altele. Am gustat o parte dintre ele, pastrandu-ma pentru degustarea de pizza. Aceasta nu s-a lasat prea mult asteptata. In trei randuri, au fost aduse, direct din cuptor, mai multe sortimente de pizza. Bineinteles ca nu am reusit sa gust din toate. Nu stiu daca ar fi putut cineva, la cat de multe erau. Important este ca mi-au placut cele 3-4 sortimente pe care le-am incercat. Dintre acestea, am retinut un tip de pizza cu vinete(Norma se numeste) care m-a surprins. Are un gust placut. In plus, am descoperit un sortiment care m-a cucerit, eu fiind o fana a gustului picant: Schiacciata Apetitosa. Prin urmare, a doua zi de la eveniment, m-am delectat cu o Schiacciata, iar sotul cu un Calzone Afumicatto. Sosul de iaurt cu usturoi este demential.

Cei de la Umami au o oferta destul de bogata si pe toate gusturile. Pe langa pizza, puteti comanda si salate, paste, sandwich-uri, dar si desert. Puteti intra pe site-ul lor pentru a vizualiza intreaga oferta, dar si pe pagina de facebook. Eu va recomand sa incercati produsele Umami si va garantez ca nu veti regreta.

Multumim, Andreea Marc, pentru invitatie si pentru o seara minunata! Multumim, Umami, pentru produsele delicioase oferite!

Leave a Reply