Blog de profesor

Impresii: ondulator Philips HP4698

12.03.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

In urma cu ceva timp mi-am achizitionat de pe emag un set cu diverse ondulatoare si o placa de par, marca Philips, de care sunt foarte incantata. Cautam un produs care sa imi permita sa ma aranjez acasa atunci cand urmeaza sa merg la vreo petrecere sau chiar la o plimbare si sa imi ofere mai multe posibilitati de a-mi coafa parul.

Inainte sa achizitionez acest produs, am citit informatii despre ondulatoare. Este normal ca parul sa sufere in urma folosirii oricarui tip de ondulator, plasa, vopsea, dar am aflat ca produsele cu invelis ceramic, destinate parului, il protejeaza. Dupa ce am verificat toate produsele disponibile pe emag(cele pentru ingrijirea parului), m-am oprit la ondulatorul Philips HP4698. De fapt, e o adevarata trusa ce nu ar trebui sa lipseasca din casa niciunei femei care vrea sa obtina o coafura spectaculoasa fara sa dea banii la coafor. Aceasta trusa contine trei tipuri de ondulatoare(pentru onduleuri mari, mici si medii), inca doua accesorii pentru ondulare(oval si un modelator in spirala pentru bucle), o perie culisanta pentru volum suplimentar si onduleuri minunate, doua tipuri de placi ceramice(e o placa ce are doua parti care pot fi folosite pentru indreptarea parului sau pentru a-l increti). Sunt incluse in set si doua agrafe pentru o coafare mai usoara, dar si o geanta in care pot fi pastrate produsele.

Ondulatorul se incalzeste extrem de repede si poate fi folosit pe parul uscat. Varful ramane rece pentru a preveni incidentele neplacute. Cablul se roteste pentru o folosire mai usoara, iar aparatul este dotat cu un indicator pentru starea de utilizare. Se opreste automat.

Eu sunt multumita de acest set de produse Philips. Pretul este accesibil, avand in vedere cate accesorii sunt incluse in set: ondulatoare, placi pentru par. Utilizandu-l, puteti obtine un par drept, ondulat sau cret. Totul intr-un singur set Philips pe care il recomand.

Leave a Reply