Blog de profesor

Mos Crăciun a venit mai devreme

12.16.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

În urmă cu aproximativ o lună de zile aveam să aflu că mă număr printre câștigătorii campaniei Fii eroul școlii tale, organizată de Profi în colaborare cu cei de la Blogal Initiative. Şi,ca bucuria să fie mai mare, m-am situat chiar pe locul I, câştigând un iPad 2 Apple.
Chiar îmi doream de ceva timp o tabletă pentru a lucra mai ușor, atât la școală, cât şi în timpul meu liber. Iată că norocul a fost de partea mea. Vineri, pe 14 decembrie, am mers la magazinul Profi din Dacia pentru a-mi ridica premiul. Moş Crăciun a sosit mai devreme anul acesta la mine şi mi-a adus noul IPad de care m-am îndrăgostit de cum l-am văzut. E util, ușor, pot scrie pe blog direct pe tabletă, mă pot conecta la facebook, yahoo sau la alte site-uri de socializare, mă pot uita chiar şi la filme pentru că imaginea este magnifică. Protejată de smart coverul pe care l-am comandat de pe Quickmobile, pot lua tableta cu mine oriunde. Sunt curioasă dacă o pot conecta cumva la un videoproiector pentru a o putea folosi la școală.
Mulţumesc, Profi! Mulţumesc, Blogal Initiative!

4 Responses to “Mos Crăciun a venit mai devreme”

  1. Inca o data, felicitari pentru calitatea participarii in campanie! PROFIU va mai organiza si altele, asa ca sper sa ne reintalnim :-)

  2. PROFI, nu PROFIU, desigur

  3. [...] Câștigătoarea a fost drăguță și ne-a trimis o poză cu premiul câștigat la campania “Fii eroul școlii tale by Vodafone & Profi“. Dar și câteva cuvinte. [...]

Leave a Reply