Blog de profesor

Crăciun 2012

12.28.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Craciunul acesta nu a fost deosebit de sarbatorile petrecute in anii trecuți. De când sunt împreuna cu soțul meu exista un ritual pe care îl păstrăm aproape cu sfintenie. Trebuie sa ne impartim între familiile noastre care se afla la ceva distanță una de cealaltă: una e in județul Iasi,iar cealaltă in județul Vaslui.
Astfel, in ziua de Ajun am plecat spre Dumesti, unde am petrecut si prima zi de Crăciun.De aici am plecat spre Iasi pe 26 decembrie si ne-am cuibarit in garsoniera noastră alături de Tanu,motanul găsit in Pacurari.Am hotărât sa ramanem a doua zi de Crăciun in Iasi ca sa ne odihnim. Spre Valeni am pornit in cea de-a doua zi,cu ceva emoții in suflet pentru ca l-am lăsat pe Tanu singur in garsoniera si sper sa nu găsesc dezastru la întoarcere.Mai mult,in bucătărie l-am lăsat pe Cici,perusul nostru.Sper ca super motanul Tanu sa nu se dovedeasca a fi “motanul paianjen” si sa evadeze in bucătărie,bucurandu-se de Cici.
In concluzie, a fost un Crăciun petrecut in familie:părinți,frați,cumnati(persoane apropiate),dar si pisoi,papagali ori câini.Rămâne sa vedem ce facem de Anul Nou.Voi cum v-ATI petrecut sarbatorile?

Leave a Reply