Blog de profesor

Copilaria

12.29.2012 · Posted in creatii literare ale elevilor

Inca mai traiesc pe taramul minunat al copilariei si, pentru ca stiu ca, nu peste multa vreme, il voi parasi pentru totdeauna, acum ma joc cat pot de mult. Stiu ca va veni vremea sa renunt in buna parte la jocurile cu prietenii pe care mi i-am facut inca de la gradinita, apoi la scoala sau printre vecinii mei.

Ma uit uneori la fotografiile de cand eram mai mic si zambesc la amintirile acelor vremuri, recunosc figura blanda a mamei, a celor dragi, a prietenilor, desfatandu-ma in leaganul amintirilor, reinviind varsta cand nu aveam responsabilitati, nu aveam alta grija decat sa ma joc.

Am observat ca sunt unii copii care sunt nerabdatori sa fie mari, asa, de-odata, sa poata lua singuri hotarari pentru ei insisi in locul parintilor, sa nu mai depinda de nimeni. Eu insa as dori sa raman mereu copil, fiindca bucuria de a ma juca este imensa si imi spune ca ar fi mai bine sa mai zabovesc in copilarie.

Ma bucur mult ca vine acum vacanta de vara si ca voi avea mult timp de joaca, ca nu voi mai avea lectii de facut pentru a doua zi, ca voi putea alerga pe dealuri impreuna cu prietenii mei.

Constantin Lezarov, clasa a VI-a

 

Leave a Reply