Blog de profesor

Tu cu ce te-ai ales de Black Friday?

11.25.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Anul acesta, Black Friday a provocat isterie in randul romanilor. Chiar daca sunt de parere ca acestia nu-si cumpara intotdeauna lucruri de care au nevoie cu adevarat, ci doar pentru ca sunt la reducere, nu am putut nici eu rezista tentatiei de a achizitiona ceva, cu riscul de a strange cureaua pana la urmatoriul salariu.

Pentru ca se apropie ziua mea onomastica(de Sf. Andrei), sotul s-a gandit sa imi faca o surpriza si sa cumpere un aparat foto de pe Emag. A fost pe faza si a ales un Nikon J1 redus cu 50%, de la 2000 lei la 1000. Aparatul pe care il aveam noi (un Sony) si-a facut treaba vreme de 4 ani. Din cauza faptului ca, brusc, blitzul n-a mai vrut sa functioneze, sotul a hotarat ca am nevoie de un aparat nou, potrivit pentru vacante si serbarile scolare. Sper ca Nikonul sa isi faca treaba, mai ales ca i-a cumparat si un accesoriu necesar: un card de 16 GB pentru a avea suficient spatiu pentru filmarile HD pe care le voi face. 

Pentru ca reducerile au continuat in tot acest week-end, sambata mi-am comandat si eu ceva de pe quickmobile.ro, site despre care am scris si in acest articol. Ofertele mi s-au parut tentante, iar noul meu Ipad 2 Apple, castigat in urma campaniei Profi- “Fii eroul scolii tale”(de pe Blogalinitiative), la care am participat cu 7 articole, avea nevoie de o husa. Premiul inca nu a ajuns in posesia mea, insa il va astepta superba husa pe care am achizitionat-o cu 60% reducere. Tot de aici am ales si un creion indicator pentru tableta si smartphone, doar cu 19,5 lei(redus si acesta).

Astazi nu am putut rezista ofertei de 80% reducere la unele articole de pe miniprix si am trimis o noua comanda. E drept, multe dintre acele produse ale caror preturi au fost reduse sunt articole de vara-primavara. Insa, am ales si eu cateva lucrusoare. Cu 111 lei(valoarea totala a comenzii si transport gratuit) am comandat urmatoarele: doua bleizere tricotate cu maneca 3/4, cinci esarfe (la 2,4 lei si 2,8 lei), o rochie frumoasa bleu cu 8,4 lei, jeansi cu elastic in talie (7,8 lei), pantaloni de stofa (7,8 lei), pantaloni reiat(9,8 lei), doua perechi de pantaloni pentru mama mea, trei pulovere pentru sotul meu(doua dintre ele la 3,8 lei, iar unul la 8,4 lei), doua tricouri cu maneca lunga (la 4,4 lei si 5,8 lei), o bluza bebe (3,8 lei). Sper ca nu am uitat nimic. La preturile acestea, cine ar fi putut rezista? Cred ca am luat suficiente lucruri cu 111 lei.

In concluzie, a fost un Black Friday bogat. Doar ca vom tine regim, si eu si sotul, pana luna viitoare.

Leave a Reply