Blog de profesor

De unde cumparam mai ieftin?

11.07.2012 · Posted in Reclama

Pe zi ce trece, viata a devenit din ce in ce mai grea, salariile din ce in ce mai mici si locurile de munca din ce in ce mai putine. Multi dintre noi resimt asupra lor efectele asa-zisei crize care a cuprins lumea intreaga.Totul se scumpeste in jurul nostru si, intr-una din zile, vom ajunge sa platim si pentru aerul poluat pe care il respiram.

In aceste conditii, este normal ca oamenii sa incerce sa caute solutii care sa le ofere sansa de a se descurca, de a reusi sa isi intretina familiile si de a avea un trai apropiat de cel decent. Pentru a face rost de bani, unii sunt in stare sa isi duca lucrurile la amanet sau chiar sa le vanda. Internetul vine in sprijinul celor care pun la vanzare diverse produse care nu le mai sunt necesare sau cu ajutorul carora incearca sa obtina un venit rapid, dar si in sprijinul celor care cauta sa achizitioneze diverse obiecte la preturi accesibile, chiar daca acestea nu sunt intotdeauna noi. Chiar si cautatorii de chilipiluri pot gasi pe internet produse care sa ii intereseze pentru ca gama este destul de diversificata. Astfel, apar zilnic sute de anunturi auto, anunturi imobiliare, anunturi cu vanzari sau cumparari de anumite produse. Unele preturi au scazut considerabil fata de anii trecuti, mai ales in domeniul autovehiculelor. Daca esti interesat de o masina buna, e aproape imposibil sa nu o gasesti printre toate aceste anunturi. Pe alte site-uri preturile pot fi chiar negociate impreuna cu vanzatorul, avand posibilitatea sa te tocmesti pentru un anumit produs sau sa licitezi pentru acesta. Daca sunteti interesati de chilipiluri, dati un click aici ca sa va convingeti.

Daca masinile continua sa se vanda, piata imobiliarelor nu se poate bucura de acelasi lucru. Desi preturile imobilelor sunt mai mici decat in anii trecuti, ele nu au scazut considerabil, proprietarii preferand sa le inchirieze, decat sa iasa in pierdere. Totusi, cei care au nevoie de bani, sunt obligati sa isi vanda apartamentele si casele la un pret mai mic. Cumparatori sa fie…Oricum ar fi, oferte apar zilnic, atat pe internet, cat si in diverse ziare.

Leave a Reply