Blog de profesor

Cursuri de franceza-Turism si domeniul hotelier

11.20.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

In ultima perioada tot mai multe persoane isi doresc sa plece in strainatate si sa isi gaseasca un loc de munca acolo, crezand ca, daca ar ramane in tara, nu ar avea prea multe oportunitati. Nu pot spune ca nu sunt de acord cu acestia, pentru ca fiecare persoana e libera sa ia propriile decizii si sa isi construiasca un viitor pe care si-l doresc. Totusi, nu sunt de acord cu cei care merg in strainatate fara a fi pregatiti intr-un anumit domeniu si asteapta sa le pice pomana din cer.

Pentru cei care vor sa lucreze legal in strainatate si sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, Institutul francez Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri de limba franceza in perioada noiembrie – decembrie 2012.Maine seara, incepand cu ora 16.00, sunteti asteptati la prezentarea noii serii a cursurilor de franceza in domeniul tursimului si cel hotelier.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF / DALF) care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la Institutul francez Iasi testele internationale TEF / e-TEF, TEFaQ / e-TEFaQ. Diplomele DELF / DALF eliberate de Institutul francez Iasi sunt valabile pe viata. Cursurile oferite de Institutul francez Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant. Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

 

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului.

 

Leave a Reply