Blog de profesor

Super oferta la gazduirea web

10.25.2012 · Posted in Reclama

Intr-o perioada in care internetul a cucerit lumea, informatia circula cu viteza luminii cu ajutorul site-urilor specializate in diferite domenii. Tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca internetul ca sursa de informare pentru ca este accesibil, rapid si, in plus, e si mai comod sa cauti informatiile dorite stand frumos in fotoliul tau de acasa, fara sa fie nevoie sa te deplasezi. De asemenea, jurnalele pe care le tineau parintii nostri au fost inlocuite de blogurile adolescentilor, care au inceput sa fie din ce in ce mai numeroase. Cu ajutorul lor, iti poti promova o afacere personala, poti tine un jurnal de amintiri sau cu impresii despre tot ceea ce se petrece in jurul tau, poti vinde sau inchiria anumite obiecte, iti poti face cunoscute anumite activitati pe care le consideri importante.

Pentru a avea un site care sa functioneze bine si de care vizitatorii sa fie multumiti, este foarte important ca firma de gazduire web sa fie una cunoscuta si sa dea dovada de profesionalism, dar si sa ofere un suport tehnic performant. Nimanui nu ii place sa viziteze site-uri ale caror pagini se incarca greu sau, mai rau, care sa dea eroare la incarcare.

Top Level Hosting este o asemenea firma de gazduire web si hosting care ofera servicii bune la preturi acceptabile si care promite o incarcare rapida, indiferent de marimea paginilor site-ului dumneavoastra. Reprezentantii TLH raspund prompt oricaror sesizari ce vin din partea cilentilor, insa mai important este faptul ca orice problema, indiferent daca e minora sau majora, se rezolva la fel de repede cum se ofera si raspunsurile. Firma ofera doar echipamente profesionale, de la rack-uri care sunt HP pana la servere HP si switch-uri CISCO. De asemenea, pentru cunoscatori sau pentru cei interesati in achizitionarea unor domenii , poate fi mentionat si faptul ca sistemul de backup este unul profesional, R1SOFT, unde se pastreaza backup pentru ultimele 10 zile OFFSITE. Clientii pot opta pentru IP Dedicat sau Server SSD(site-ul se afla pe un server cu discuri SSD).

Cei de la TLH nu va ofera doar suporturi de gazduire pentru site-uri, ci au grija si de nevoile acestora, venind mereu in sprijinul clientilor pe care ii au. Conturile de gazduire site pot fi upgradate la un alt tip de cont de gazduire site fara a exista riscul de a pierde bani, fara a schimba date si fara a fi nevoie de a interveni in website. Alegeti, in functie de nevoile site-ului dumneavoastra, pachetul potrivit. TLH gazduieste site-uri cunoscute, precum cel al celui mai mare portal de turism din Romania(turistinfo.ro), iar functionalitatea lui demonstreaza si calitatea serviciilor oferite de aceasta firma de gazduire web.

 

Leave a Reply