Blog de profesor

Magia serii in sunet si lumina-Iasi(2012)

10.06.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Seara de sambata, 29 septembrie 2012, a fost o seara cu adevarat magica. Cu cateva zile inainte imi propusesem sa ajung la spectacolul de sunet si lumini din fata Teatrului National din Iasi, ce a avut menirea de a anunta deschiderea stagiunii 2012-2013.

Sambata, pe la ora 20.00, am pornit spre locul cu pricina si am ajuns chiar cand a inceput primul moment muzical. Intreg spectacolul a fost emotionant si m-a lasat fara grai. Am trait emotii puternice si am lasat sa-mi curga pe obraz si cateva lacrimi, mai ales cand s-a interpretat Carmina BuranaO fortuna.

Jocul de lumini in ritmul muzicii a fost si el inedit, iar artificiile de la sfarsit, senzationale. Nu am vazut prea bine scena pentru ca atunci cand am ajuns eu erau adunati in jurul ei mii de oameni. M-a ajutat insa ecranul montat de organizatori si, in special, urechile si inima:)

Am reusit sa filmez si eu ceva si doresc sa impartasesc filmuletele cu cei care ajung sa citeasca articolul meu. Daca nu ati fost prezenti la eveniment, cu siguranta, ati avut de pierdut.

Si melodia preferata:) Filmare luata de pe youtube…

Leave a Reply