Blog de profesor

Care-i treaba cu mutatul…

10.28.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Desi mi-am promis ca nu ma voi mai muta niciodata si chiar mi-am dorit din suflet acest lucru, iata ca a venit din nou vremea in care a trebuit sa imi iau bagajelele si sa purced frumusel spre o alta locatie, una mai buna din punctul de vedere al sotului, indragostit de Pacurari. Unul dintre avantaje este ca in apropiere se afla Kauflandul si nu va mai fi nevoie sa vin cu sacosele pline de la cumparaturi si sa le plimb prin mijloacele de transport in comun, pe care le asteptam o eternitate in statie.

Mutatul are multe parti negative, cum ar fi impachetatul tuturor obiectelor pe care le ai, moment in care iti dai seama ca ai destule lucruri inutile si ca ai adunat in casa multe obiecte pe care nu le-ai folosit niciodata, de care ai uitat sau pe care le-ai folosit extrem de rar. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand ai fost obisnuit cu un spatiu mai mare si esti nevoit sa te muti intr-unul mai mic.

Totusi, mutatul are si parti pozitive din punctul meu de vedere. Intotdeauna sunt entuziasmata cand trebuie sa ma mut undeva, intr-un loc nou, cu alt mobilier, cu vecini noi si chiar intr-o alta zona din oras. Astazi m-am mutat intr-o garsoniera, numai buna pentru doua persoane (ar spune unii). Mie mi se pare foarte mic spatiul pentru ca, pana acum, am locuit in apartamente cu doua camere. Garsoniera este draguta si o voi face sa arate si mai bine. Cu o draperie Vaniacor va fi foarte sic. In plus, e si la reducere. Pe canapeaua pe care stau acum confortabil si de unde tastez s-ar potrivi de minune o cuvertura Martina. Bineinteles ca o voi asorta cu draperia si voi alege nuante asemanatoare. Iar ca totul sa fie perfect si sa simt ca locul in care m-am mutat este unul modern, primitor si care ii va impresiona pe cei care ma vor vizita pentru a vedea noua mea locatie, niste perne decorative Pehuen ar fi alegerea potrivita pentru a domni peste canapeaua mea confortabila si mare. Sunt convinsa ca, aranjata si curata, dar si decorata cu bun gust, orice camera s-ar transforma in caminul ideal.

 

Leave a Reply