Blog de profesor

Bijuteriile-un accesoriu de nelipsit

10.01.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Femeile au avut dintotdeauna o pasiune aparte pentru bijuterii, acestea reprezentand un accesoriu de nelipsit din garderoba doamnelor si domnisoarelor.

Bijuteriile confera o aura aparte posesoarelor si sunt menite a le accentua personalitatea si feminitatea.Fiecare reprezentanta a sexului frumos isi alege acele bijuterii care sa o defineasca si care sa ii scoata in relief calitatile, facand-o unica in ochii privitorilor. Toate femeile isi doresc sa fie admirate si apreciate, isi doresc sa iasa in evidenta pentru a fi remarcate de barbati si nu numai de acestia,  iar bijuteriile reusesc sa le confere un farmec aparte.

Din ce in ce mai multe femei au renuntat la bijuteriile clasice si isi doresc sa achizitioneze ceva inedit. Aceste podoabe feminine au inceput a nu mai fi purtate doar la petreceri, ci si la serviciu sau la simplele plimbari prin parc. Bijuteriile pot fi purtate atat la tinute elegante, cat si la cele casual sau chiar la blugi. Diversitatea acestora iti permite sa le asortezi cu tot felul de tinute.

Pentru ca in curand o prietena de-a mea se va intoarce din Anglia pentru o luna de zile, m-am gandit sa ii fac ii surpriza si sa ii achizitionez niste bijuterii pe care sa le poarte cat timp va fi departe de mine si care sa ii aminteasca de momentele petrecute impreuna de-a lungul celor 18 ani de cand ne cunoastem. Pentru ca nu imi permit ceva foarte scump, m-am oprit la un set de bijuterii placate cu aur. Ea este o persoana careia ii plac lucrurile simple, rafinate, elegante si clasice si cu siguranta ca ii va face placere sa poarte acest set pe care ii lor achizitiona de pe OnlineBijoux, un site cu accesorii pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Sper ca alegerea mea sa nu dea gres si o astept sa ajunga cat mai repede acasa.

 

Leave a Reply