Blog de profesor

Aer purificat cu dispozitive profesionale

10.16.2012 · Posted in Reclama

Pe zi ce trece ne plangem din ce in ce mai mult de calitatea aerului irespirabil si de praful care ne marcheaza existenta de zi cu zi. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le luam in considerare inainte de a purcede la cumpararea unui purificator de aer portabil!

Asigura-te ca ai facut tot posibilul pentru a rezolva problema calitatii aerului de la sursa. De exemplu: cel mai bun mod de a scapa de alergenii din jurul nostru este de a-i gasi o noua casa pisicii, in cazul in care detineti una si stiti ca nu va face bine prezenta sa, la fel cum foarte bine poate functiona reducerea stratului de praf printr-un program strict care implica aspiratoare cu filtre HEPA, ce nu vor elibera praful fin in aer. Solutii sunt, se gasesc, vointa sa fie!

Prezenta unui purificator aer devine stringenta in momentul in care vorbim despre dormitorul unei persoane suferinde de astm. O unitate de filtrare aer cu un filtru HEPA poate fi un plus util. De asemenea, mirosurile gazoase pot fi eliminate prin intermediul unui filtru de carbune. Pentru a va face o idee si mai buna vizavi de dispozitivul pe care doriti sa il achizitionati mai devreme sau mai tarziu, cititi cu atentie dimensiunile (daca apelati la un dealer online) si aveti intotdeauna in vedere camera care va beneficia de prezenta sa.

Punerea filtrului in apropierea persoanei afectate poate fi mult mai benefica decat avandu-l mai departe. Totodata verificati nivelul de zgomot atunci cand sistemul este in functiune. Monitorizarea starii filtrului si inlocuirea sa cu regularitate (atunci cand este necesar) este un “must do” pentru toate gospodinele. Si nu numai!

Pentru indepartarea mucegaiului si a umiditatii excesive, specialistii din domeniu s-au gandit sa comercializeze asa numitul dezumidificator aer; dispozitiv capabil sa lupte impotriva celor mentionate anterior, asigurandu-ne un aer uscat si, in general, un mediu sanatos, propice desfasurarii activitatilor cotidiene. Dezumidificatorul puternic Trotec TTK 100 S poate “matura” suprafete de pana la 120mp, ceea ce il recomanda pentru birouri, fabrici, spitale, hoteluri si alte spatii generoase.

Leave a Reply