Blog de profesor

Trei ani de căsnicie

09.20.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Încă de acum o lună îmi făceam planuri pentru ziua de 19 septembrie, zi în care mi-am unit destinul cu cel al soţului meu. Plănuiam să cumpăr un tort, să îi fac o surpriză, să îi cumpăr un cadou, etc. Însă, după cum mi-e obiceiul şi las totul pentru ultimul moment, nu am cumpărat nici un cadou şi nu am pregătit nici o surpriză pentru această zi. Mai mult, şcoala a început şi mi-am îngropat capul în planificări, fişe de recapitulare, manuale, astfel încât am uitat de una dintre cele mai importante zile din viaţa mea.(ruşine să îmi fie!)

Nefiind alături de soţul meu în această zi, nu prea a avut cine sau ce să îmi amintească de evenimentul cu pricina. Iar soţul meu nu e un fan al aniversărilor de niciun fel. Însă un semn tot am avut. În urmă cu vreo două ore analizam un site de bijuterii online pentru că mi-a trecut mie prin cap să îmi cumpăr o verighetă şi un inel de logodnă din argint. De ce? Ca să le asortez mai uşor cu cercei din argint sau cu lanţuri din acelaşi metal, dar şi cu ceasuri argintii. Mi se par mult mai interesante şi mai practice. Nu pot purta mereu numai bijuterii din aur şi nu pot renunţa la simbolurile mele de femeie măritată pe care le folosesc drept armă împotriva privirilor indiscrete. Şi am mai spus că îmi plac mai mult cele din argint. Ştiu că trebuia să mă gândesc la asta înainte de nuntă, dar îmi surâde şi ideea de a-mi cumpăra o nouă verighetă şi un nou inel de logodnă, de data aceasta din argint.

Site-ul cu pricina are produse pentru toate buzunarele, atât placate cu aur, cât şi din argint: ceasuri, cercei, inele, seturi, coliere, pandative, verighete şi inele de logodnă. Nu ai cum să nu găsesti pe site ceva care să nu îţi placă. Deja am pus ochii pe acest set format din  inel şi verighetă pe care mi-aş dori să îl am. E minunat şi e pe gustul meu.Mai mult, navigarea pe site mi-a amintit că astăzi se împlinesc trei ani de la căsătoria mea. Planurile pe care mi le făcusem în urmă cu o lună nu mai sunt valabile, dar mi-am făcut altele pentru week-end. Asemenea eveniment nu poate fi trecut cu vederea, nu-i aşa?

 

 

 

One Response to “Trei ani de căsnicie”

  1. Este cel mai bun moment sa-ti faci planuri de viitor si e clipa
    sa fii fericit. Am citit acest post si as vrea daca se poate sa-ti dau cateva sugestii.
    Probabil ar fi cazul sa mai compui articole cu privire la tema
    de mai inainte. Mi-as dori sa pot citi mai multe despre aceasta.

Leave a Reply