Blog de profesor

O noua sursa de venit

09.08.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

In ultimul timp, datorita crizei economice accentuate si disparitiei multor posturi de munca, tot mai multi tineri cauta solutii prin care sa obtina surse de venit cat mai bune si care sa le permita un trai decent, asa cum ar merita toata lumea.

Unii isi deschid propriile afaceri, daca dispun de bani care sa le permita asta. Altii isi cauta norocul prin strainatate, considerand ca acolo vor duce o viata mai buna si vor putea oferi cat mai multe familiilor pe care le au. Si in mediul online au inceput sa lucreze din ce in ce mai multe persoane, scriind continut pentru diverse bloguri, completand chestionare, etc. Astfel, meseriile vechi incep a fi inlocuite de altele, nou aparute pe piata.

Totusi, dintotdeauna, cea mai usoara activitate prin care unii si-au suplimentat veniturile a fost reprezentata de jocurile de noroc. E o metoda prin care se obtin bani  intr-un mod cat se poate de simplu. Toti cei care au astfel de preocupari mizeaza pe noroc. Insa, unii considera ca, daca ai antrenament, daca e o pasiune pentru tine sa joci si daca esti priceput la jocul respectiv, norocul ti-l faci si singur si nu are cum sa te ocoleasca. Dintre jocurile de noroc, cei mai multi prefera sa joace poker. Acesta este un joc complex. Unii il considera un joc psihologic pentru ca trebuie sa ai tarie de caracter ca sa i poti duce pana la capat, trebuie sa stii cum sa iti intimidezi adversarul, sa il induci in eroare si sa il faci sa renunte sau sa creada ca el are o mana mai buna decat a ta si sa il faci sa piarda.

In ziua de astazi, tinerii nu mai prefera doar jocul clasic de poker, cand jucatorii se intaneau intr-un anumit loc pentru a-l juca. Pokerul online este din ce in ce mai apreciat pentru ca le permite acestora sa ramana in fata calculatorului si sa isi sporeasca sursele de venit. Insa, jocurile de noroc implica si risc. Trebuie sa fii un bun cunoscator al strategiilor jocurilor de noroc pentru a te numara mereu printre castigatori.

 

 

 

Leave a Reply