Blog de profesor

Swimathon 2012

07.10.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Scriam intr-o postare anterioara ca anul acesta voi participa la prima editie Swimathon desfasurata la Iasi, dar nu in calitate de inotator,  ci de sustinator al sotului meu.

Mi s-a parut o idee interesanta si m-am bucurat cand am aflat ca evenimentul va fi prezentat de Madalina Tinteia(fosta mea colega de facultate cu care ma chinui de un an sa ma intalnesc:D Lasa Mada, poate reusim in vara aceasta…) si de catre Dragos(un coleg de blogosfera de-al lui Relansat).

Am ajuns la strand pe la ora 14:20 si Ionut urma sa inoate de la 15:00 la 16:00. Asadar, am avut de asteptat ceva timp pana la deschiderea evenimentului. Sotul meu a inotat pentru asociatia Mai bine, incercand sa ofere cat mai multe zambete pentru copii.Au fost 8 persoane in echipa, insa doua dintre ele nu au mai rezistat pe perioada competitiei si au renuntat. Asadar, au ramas doar 6 participanti care “s-au duelat” cu sustinatorii altor cauze(crearea unui laborator pentru diagnosticarea celor bolnavi de HIV, un transplant de maduva pentru Stefanut,etc). Evenimentul a fost unul reusit din punctul meu de vedere. Sustinatorii inotatorilor inscrisi pentru aceste cauze nobile au avut posibilitatea sa doneze sume de bani pentru fiecare lungime de bazin inotata de cel pe care il sustinea, fie o suma fixa.

Surpriza a fost mare cand am vazut ca ursulica al meu a rezistat sa inoate 12 ture de bazin, echipa lui terminand pe locul I, cu cele mai multe ture de bazin facute(52).Sper ca mentalitatea oamenilor sa se schimbe in urma participarii la astfel de evenimente si, cu timpul, sa fie cat mai multi sustinatori ai cauzelor de acest gen. Multumim sustinatorilor lui Ionut: Somnulescu, Dragos, mama mea si celorlalti pe care nici nu ii cunosc. Eu am ramas o impresie placuta si cu pielea arsa de soare:D

Va puteti face o impresie despre eveniment privind fotografiile de mai jos.

 

Leave a Reply