Blog de profesor

Serbarile Timisoreana continua

07.19.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Hanul Timisoreana s-a mutat pentru o saptamana la Iasi, in fata Palatului Culturii. Dupa calatoria la Botosani de sambata trecuta, impreuna cu bloggerii ieseni, am poposit aici, ca niste drumeti insetati ce eram(nu ca nu am fi degustat suficient vin sau tuica, dar trebuiau stinse cu putina-sau mai multa- bere).

Incantati de aventura de sambata, de la Cai de Vis, am oprit autocarul in fata Palatului Culturii, unde Hanul Timisoreana ne astepta cu muzica buna, mici la gratar si foarte multa bere. La vederea acestora, oboseala a disparut imediat si bloggerii s-au pus pe distractie. Berea a curs din plin, iar muzica buna(Leo Iorga si Pacifica) ne-a incantat auzul. Din cauza oboselii si a faptului ca urma sa plec intr-o noua excursie la inceputul saptamanii urmatoare, am plecat destul de repede. Insa, mai

ne sau poimane cu siguranta ca voi reveni la han. Atmosfera este intretinuta de Hangiul Priceput si Hangita Dichisita. Maine va rasuna in fata Palatului muzica germana, iar sambata, in inchiderea serbarilor, va canta Mihai Margineanu.

Urmeaza ultimele doua zile de distractie la Hanul Timisoreana din fata Palatului Culturii din Iasi. Nu le ratati! Veti avea parte de multa muzica buna, mici si carnaciori la gratar si multa-multa bere! Hanul va asteapta intre orele 13:00-22:00.

 

Leave a Reply