Blog de profesor

Ierarhia elevilor din judetul Iasi(Evaluarea Nationala 2012)

07.04.2012 · Posted in Uncategorized

In aceasta saptamana elevii care au sustinut Evaluarea Nationala vor completa fisele pentru admiterea in licee. Am cautat si eu pe internet lista cu rezultatele de la examen si, pentru ca am gasit-o, o voi posta pe blog pentru toti cititorii mei, care s-au evaporat o data cu incheierea anului scolar.

Oricum, din punctul meu de vedere, acest examen incepe sa isi piarda an de an din importanta. Subiecte controversate, punctaj acordat pentru mai multe variante de raspuns, elevi ce pot ajunge la liceu chiar daca nu promoveaza una din probe sau chiar daca nu sustin examenul. Imi amintesc ca la Capacitate am avut colegi care au picat la una din probe si au fost declarati respinsi. Una dintre colegele mele avea la Limba romana si la Istorie/Geografie note peste 8, dar la matematica avea in jur de 4,40 si a fost respinsa. In plus, noi am sustinut examen si la istorie si geografie si nu se plangea nimeni ca e prea stufoasa materia, prea grea, etc. Elevii de acum dau examen la Limba romana si la Matematica si tot li se pare ca e extrem de greu…

Cu toate acestea, ma bucur ca elevii mei au promovat examenul la Limba romana(15 din 18). Din cei 15, sase au luat note peste 8. Iar dintre acestia, trei fete au avut peste 9 (9,30; 9,60 si 9,60). Tin sa ii felicit pe toti cei care au luat peste 5, dar in special pe Madalina, Oana, Veronica, Andreea, Andrada si Iulian.

Sursa documentului: www.adevarul.ro

Bafta tuturor elevilor la admitere!

Ierarhia_elevilor_din_Iasi_dupa_Evaluarea_Nationala_ADVFIL20120702_0005

Leave a Reply