Blog de profesor

Hai si tu la Swimathon!

07.04.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

E vara, caldura mare, dar lista evenimentelor continua sa se imbogateasca pe zi ce trece in orasul nostru. Asadar, iesenii nu vor duce lipsa de distractii in saptamanile urmatoare.

Vineri voi fi prezenta la Strandul Municipal intre orele 15.00-18.00, unde va avea loc prima editie locala a Swimathon. Aici se vor reuni persoane publice, companii, organizatii non-guvernamentale si persoane fizice.

Ce este Swimathon? O platforma de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala, deci un mecanism atractiv de a strange bani pentru diverse initiative. Swimathon-ul este organizat sub forma unei competitii de inot, participantii avand posibilitatea de a-si alege o cauza pentru care sa lupte. Sotul meu s-a inscris ca inotator si va incerca sa aduca mai multe zambete pe chipurile copiilor nevoiasi. Ca orice sotie interesata de proiectele sotului, voi merge sa il sustin. Participantii trebuie sa inoate cat mai multe lungimi de bazin intr-un anumit interval de timp, sustinatorii acestora putand sa doneze o suma fixa de bani sau o anumita suma pentru fiecare lungime de bazin inotata.

Numerosi sponsori vor sustine evenimentul. Nu mai spun ca el va fi prezentat de Madalina Tinteia, fosta mea colega de facultatea, actuala prezentatoare la TVR. Deci e musai sa fiu acolo!

E clar: lucrurile se misca daca faci valuri! Haideti sa facem cat mai multe valuri sustinand cauzele Swimathon! Daca doriti sa il ajutati si voi pe sotul meu, dati click aici! Chiar si 10 lei conteaza!Banii adunati de inotatori vor ajunge la cei ai caror cauze le sustin( in cazul nostru, Zambete pentru copii).

Leave a Reply