Blog de profesor

Colecteaza si tu selectiv!

07.26.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Pentru ca vrem o tara mai curata si mai frumoasa, o tara “ca afara”, se pune si la noi accentul pe colectarea selectiva.Problema ramane omul, care nu este in stare sa isi care gunoiul pana in locurile special amenajate, dar sa il mai si sorteze pe categorii: hartie, sticla, plastic,etc.

In cartierul in care locuiesc exista tomberoane speciale pentru diferitele tipuri de deseuri, dar nu oricine respecta indicatiile de pe ele. Desi exista indicatii scrise, chiar si desene, unii raman tot niste nepasatori, indiferenti si prost crescuti.

Pana pe 28 iulie se desfasoara campania Colecteaza Selectiv. Cauta in orasul tau punctul de colectare selectiva(acele containere verzi, albastre sau galbene) si du in acel loc minim 10 deseuri de ambalaje. Pentru acestea vei primi un tichet razuibil ce iti poate aduce un premiu instant(pix, minge de plaja, evantai, etc). Daca tichetul tau nu contine un premiu, mai ai o sansa. El are inscriptionat un cod pe care trebuie sa il introduci pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro si poti castiga numeroase premii, printre care si un FORD KA! Nu renunta la a introduce codul respectiv pe site! Nu dureaza decat  cateva secunde si tu poti fi catigator!

Participa la campanie si oricum vei fi catigator!Fie ca vei primi un premiu instant,  mult ravnitul FORD KA sau vei avea un premiu mai important: o tara mai curata, vei fi un castigator!

Leave a Reply