Blog de profesor

Catei pentru adoptie

07.19.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

La scoala la care predau s-a aciuat o catelusa care a fatat anul acesta vreo 8 pui, dintre care eu am gasit doar trei  dupa sfarsitul anului scolar, cand am aflat de ea. Sunt adorabili, jucausi si foarte frumosi. Au in jur de 2 luni. Am mai trecut pe la scoala sa o hranesc pe mama lor, dar si pe ei, insa ieri seara, dupa ce ne-am intors din excursie cu o sacosa plina de resturi de mancare pentru Linda(asa am botezat-o pe mamica) si pentru puii ei, am gasit poarta inchisa cu lacat. Voi mai trece maine sau poimane sa vad ce fac. Daca cineva doreste un catel prietenos si simpatic, il pot aduce in Iasi. Atasez mai jos fotografii cu ei(deocamdata am in calculator doar una; restul sunt pe telefon, dar le voi descarca maine). Eu i-as lua pe toti, inclusiv pe mama lor, dar mai am acasa 14 animale. Ma puteti contacta pe adresa: profesor22limbaromana@yahoo.com

 

UPDATE

Duminica si luni am trecut pe la scoala si am dus mancare si apa cateilor. Din trei, am gasit numai doi. Mama lor ii mutase de la locul in care stateau ultima data cand i-am vizitat. Probabil ca unul dintre catei a fost luat de un copil. Cei doi care au ramas isi asteapta si ei stapanii sa vina sa ii ia acasa. Atasez poze mai noi cu Tiganu’ si Gogoasa.

UPDATE 26 iulie 2012

Cateii au fost adoptati de catre o eleva de-a mea, Ana Maria. Mama puilor e disponibila pentru cei care o doresc. E o femela tanara, blanda si inteligenta.

 

 

Leave a Reply