Blog de profesor

Flashmob-ul copiilor din Dumesti

06.05.2012 · Posted in Şcoala Dumeşti

Vineri, de ziua copilului, asa cum ne-am propus, am iesit impreuna cu clasa mea si cu cativa elevi din clasa a VI-a A in curtea scolii, pentru a organiza flashmob-ul despre care am aflat de pe zibo.ro

Fiind destul de maricei(13-15 ani), ai mei m-au privit cu oarecare mirare cand le-am spus ca vom iesi cu pancarte pe care vom scris:”Mama, ai timp astazi sa petreci o ora cu mine?”. Nu mi-a luat mult timp sa-i conving sa participe cu drag la activitate. In 5 minute s-a si facut coada in clasa la pictat pe fata, la imprumutat markere pentru realizarea pancartelor si am ajuns cu totii la concluzia ca de parinti avem mereu nevoie, indiferent de varsta pe care am avea-o.

In concluzie, a fost o activitate reusita. Ne-am simtit cu totii bine de 1 iunie. Copiii au fost veseli, activi, s-au implicat, iar eu am intrat in jocul lor si am redevenit pentru cateva minute copil, alaturi de ei. Mai mult, am primit si urari de “La multi ani!” din partea lor. Am iesit cu totii in curtea scolii, ne-am desfasurat activitatea, ne-am bucurat de apa pe care am primit-o de la cei de la Aqua Carpatica, gratie organizarii flashmob-ului, ne-am jucat cu baloane si am gustat din dulciurile pe care le-am adus pentru cei mici.Priviti ce incantati sunt cu totii!

Multumim zibo.ro si Aqua Carpatica si la cat mai multe activitati! Multumim si pentru diploma acordata!

Ma bucur ca actiunea a avut un asa mare succes, fiind promovata si de Antena1 si Antena3.

Ne puteti vota aici, daca doriti!

 

2 Responses to “Flashmob-ul copiilor din Dumesti”

  1. Felicitari ziboriene pentru actiune. Cat de curand vom “veni” cu alte activitati si mai interesante :)

Leave a Reply