Blog de profesor

Colecteaza selectiv:pentru o Romanie mai curata!

06.27.2012 · Posted in Din viata de zi cu zi

Fii responsabil si demonstreaza ca esti un bun cetatean sau, de ce nu, ca esti un adevarat OM!

Te numeri si tu printre cei deranjati de iresponsabilitatea celor din jurul tau, de lipsa educatiei sau a vointei, de indiferenta autoritatilor si de imaginea tarii in care traiesti? Este si pentru tine din ce in ce mai greu sa respiri aerul poluat de tot felul de “paraziti”, aparuti ca ciupercile dupa ploaie in ultimii ani si adepti ai zicalei:”La placinte inainte, la razboi inapoi!”? Te-ai saturat sa ramai in umbra? Vrei ca parerea ta sa conteze? Atunci, implica-te! Demonstreaza ca esti diferit si interesat de viitorul tau si al urmasilor.!

Colecteaza selectiv si inscrie-te in Comandamentul Judetean 2.0 de Colectare Selectiva si anunta-ti toate rudele, toti prietenii sa faca acelasi lucru.Grabeste-te! Inscrierile au loc pana in data de 1 iulie 2012. Efortul tau nu va fi in zadar. Pe langa faptul ca vei avea posibilitatea sa aduci o schimbare in bine, sa te implici in evolutia tarii, in afara de aprecierile celor interesati de actiune, ai posibilitatea de a castiga numeroase premii puse in joc. Comandamentele Judetene 2.0 sunt coordonate de un Înalt Comandament 2.0 de Colectare Selectiva, din care fac parte Andi Moisescu, Florin Grozea, Vlad Petreanu, Cristian Manafu, Bogdan Naumovici, Cristian China-Birta, Marius Matache si Vlad Dulea.

 

Ce trebuie sa stii despre campanie?

-Se desfasoara la punctele de colectare intre 25 iunie si 28 iulie;

-Punctele de colectare selectiva din orasele care participa la campanie le gasiti AICI;(ATENTIE! Punct de colectare inseamna acele containere galbene, albastre, verzi pentru colectarea selectiva!)

-Daca vei aduce la aceste puncte minim 10 deseuri de ambalaje(ceea ce nu e greu deloc, doar vreti sa scapati de ele…), vei primi un tichet razuibil ce poate fi castigator(pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneti de frigider). Toate tichetele au un cod unic de identificare ce poate fi inscris pe www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899. Ai sansa de a castiga marele premiu: un FORD KA!

-Lista oraselor care participa in actiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, intra aici!

Nu mai sta pe ganduri! Demonstreaza si tu ca se poate! Impreuna avem sansa de a schimba lumea, prin urmare, sa profitam de ea!

Cu acest articol sustin initiativa celor de colecteazaselectiv.ro si promovata pe blogalinitiative.ro!

-

Leave a Reply