Blog de profesor

Calin Donca si Salve Grup

06.17.2012 · Posted in Uncategorized

Pana cu ceva timp in urma nu stiam nimic despre Salve Grup si nici despre produsele din gama Avita. Participand la campania organizata de Blogatu in colaborare cu cei de la Avita, am primit pachetul ce continea urmatoarele produse: Chewing C 500 si Aloe Vera&Enzymes, dar si cardul Salve Grup pe o perioada nelimitata de timp. Cei care au trimis coletul au fost draguti si au atasat cardului lista cu partenerii din judetul meu, care ofera reduceri de la 10% la 100% pentru o serie de produse si servicii medicale.

Produsele din gama Avita Premium sunt  de calitate, fabricate in Statele Unite, iar directorul companiei din Romania este Calin Donca. Avita face parte din Salve Grup. Produsele sunt naturiste, iar firma care le produce are o vechime de 55 de ani.

Nu am inceput sa iau suplimentele primite, pentru ca urmez alt tratament in acest moment, dar sotul meu le ia din momentul in care le-a primit si se simte bine. Il ajuta destul de mult, mai ales ca urmeaza si un regim alimentar disociat, iar in unele zile(cea de fructe mai ales) nu se simte satul. Suplimentele de la Avita il ajuta.

M-am bucurat ca am primit si cardul Salve Grup, mai ales pentru ca acesta are valabilitate pe o perioada nelimitata de timp. Cu totii avem nevoie de servicii medicale, iar preturile practicate de cabinetele medicale, de farmacii, nu sunt deloc mici. O reducere este intotdeauna binevenita. Nu am putut sa nu observ ca cele mai multe reduceri sunt oferite de cabinetele de stomatologie. E un aspect pozitiv, pentru ca in aceasta ramura a medicinei preturile sunt de-a dreptul piperate, multi dintre noi preferand sa tratam cum putem afectiunile dintilor, decat sa lasam tot salariul la stomatolog, sau si mai mult, sa facem un imprumut in banca pentru a ne face dantura. Sa speram ca Reforma sanatatii va aduce vesti mai bune din domeniul medical.

Daca sunt printre cititorii blogului posesori ai cardului Salve Grup, as dori sa aflu mai multe detalii despre utilizarea lui. Iar daca nu aveti inca un astfel de card, v-ati achizitiona unul in schimbul sumei de aproximativ 120 lei(card valabil pe o perioada nelimitata)? De ce da? De ce nu?

Leave a Reply