Blog de profesor

Trupa de teatru Crisalide merge la Navodari!

05.08.2012 · Posted in Şcoala Dumeşti

Da, ne-am calificat! Va spuneam in acest articol ca am participat impreuna cu 13 elevi la preselectia pentru finala Festivalului de arta dramatica “Spiritul lui Caragiale”, organizat de cadrele didactice ale catedrei de romana de la Scoala cu clasele I-VIII George Enescu din Navodari.

Pentru ca ne-am calificat,  va trebui sa participam la finala. Aceasta se va desfasura pe data de 26 mai in sala de spectacole a Centrului Cultural Navodari. Organizatorii ne asigura cazarea. Bucuria nu mi-a fost mare cand am aflat de calificare, deoarece stiam ca vor fi probleme cu transportul si masa, copiii indrumati de mine provenind din familii cu venituri modeste. Insa, cu ajutorul doamnei director Ana Dorneanu si a domnului primar Mihai Sabaiduc vom reusi sa mergem la concurs. Domnul primar a fost de acord sa ne ajute cu sumele necesare pentru transport si costumatiile pentru scena, nemaiavand nevoie de o suma prea mare pentru a ne putea atinge telul.

Ma bucur in primul rand pentru copiii mei. Ei vor avea ocazia sa traiasca o experienta inedita pe care nu o vor uita prea curand sau poate niciodata. In plus, trei sferturi  din cei care merg nu au vazut niciodata marea, multi neavand posibilitatea nici sa viziteze orasul Iasi. Au fost foarte emotionati la aflarea vestii calificarii in finala. Au plans, au ras, s-au imbratisat si si-au facut nenumarate planuri si sperante(in special cei de la VII B).  Cu siguranta, vor avea emotii uriase la concurs. Sper insa ca acestea vor fi constructive. Oricum, este o realizare de care merita sa se bucure din plin.

Multumim si domnului prof. Secu Constantin, care ne-a informat in legatura cu concursul.

Sceneta cu care ne-am calificat o puteti viziona aici.

Bravo Crisalide!

Daca mai sunt printre cititorii blogului persoane dornice sa ajute, oferindu-ne costume pentru scena sau mici atentii pentru copii, cum ar fi carti,rechizite, etc, acceptam cu mare drag. Orice credeti ca ne-ar putea ajuta pentru aceasta activitate si nu numai, este binevenit.  Chiar avem nevoie!

Leave a Reply