Blog de profesor

Laptopul, o necesitate a mileniului III

05.26.2012 · Posted in Reclama

Intemperiile din ultima au inceput sa isi spuna cuvantul, multi dintre cunoscutii mei vazandu-se nevoiti sa isi duca gadgeturile la un service autorizat. O colega de-a mea a trebuit sa plateasca o suma considerabila pentru a-si scoate laptopul de la ananghie. Bucuroasa nevoie mare ca nu a trebuit sa isi cumpere un incarcator laptop, vestile proaste aveau sa-i dea ‘sah mat’ in momentul in care i s-a prezentat situatia in care se afla deviceul alaturi de care isi petrecea o mare parte din timp intocmind proiecte, facandu-si liectiile si alte activitati recreative (filme, muzica, videoclipuri Youtube, s.a.m.d).

In ceea ce ma priveste, situatia nu sta prea roz … Bateria incepe sa isi dea duhul incetul cu incetul (cred si eu, din moment ce il tin numai in priza), cablul de alimentare arata sub orice critica (luni de-a randul a rezistat peticit fiind cu scoci si alte cele), in timp ce displayul, desi sters saptamanal, pare neincapator atunci cand este pus fata in fata cu monitorul de 22″ si lista poate continua.

Imbunatatirile pot veni pe filiera magazinelor online, care isi dau silinta sa le ofere clientilor cele servicii la cele mai bune preturi. Nu mai departe de zilele trecute am citit pe un forum de www.doctor-laptop.ro, care m-ar putea ajuta in tentativa mea de a tine Acerul alaturi de care am trait atatea si atatea momente; departe de mine dorinta de a-l schimba cu un altul mai performant. Ca doar nu degeaba-l alint ‘copilul’.

In trecut mi-a mai dat ceva emotii. O ‘tuse’ ce-l supara, de care a scapat gratie specialitatii casei – aspiratorul (intamplare de care v-am vorbit si cu alte ocazii). Pana sa ii dau de hac, pentru a nu se supraincalzi (restart automat), foloseam chibrituri si alte chestii de prin casa pentru a-l scapa de ‘febra’, iar cand incepea sa se poticneasca, ii lasam tot timpul din lume s-o ‘calculeze’. Momentan, cred ca o reinstalare a Windowsului si folosirea catorva programe esentiale, nu noianul pe care il am acum, ar trebui sa fie branciul de care avea nevoie :). Voi cum treceti peste altfel de momente?

 

Leave a Reply