Blog de profesor

Incepe EURO 2012!

05.25.2012 · Posted in Reclama

Ne apropiem cu pasi repezi de un nou eveniment dedicat aproape in totalitate barbatilor, si anume Campionatul European de Fotbal 2012 (din Ucraina si Polonia), ocazie cu care am face foarte bine sa ne luam un televizor de rezerva, de vreme ce toata atentia consoartelor se va indrepta zilnic catre cele doua partide, plus discutiile de dupa. Avand in vedere ca o parte din meciuri se vor desfasura in tara vecina Ucraina, asteptati-va si la idei de genul ‘as vrea sa merg si eu la meciul x, ma lasi?’

Ritualul dinaintea unui astfel de eveniment este unul clasic, cu EL afundandu-se intr-un morman de hartogaraie, testand de zor piata si cotele, asta dupa ce a profitat initial de ofertele caselor de pariuri; indiferent daca vorbim despre bonus gamebookers, selectii speciale, Bore Draw si alte promotii lansate cu aceasta ocazie, el este acolo gata-gata sa isi puna amprenta.

Singurul nostru regret ca popor se numeste nationala Romaniei, care nu a reusit nici in al 13-lea ceas sa se califice, in perioada urmatoare avand programate partide amicale de o mare tristete, cu atat mai mult cu cat 24 de tari europene isi fac bagajele catre EURO in aceasta perioada.

In alta ordine de idei, e bine de stiut faptul ca in Romania mai exista si alte sporturi, desi la o prima vedere nu s-ar zice, gimnastele noastre de aur pregatindu-se de Olimpiada ce se va tine la Londra in acest an. Sperante mereu prezente sunt si vizavi de cucerirea unor medalii la sporturi precum boxul … sau handbal, de ce nu?

One Response to “Incepe EURO 2012!”

  1. hmm,corect nu mai e mult, pacat ca nu e si romania acolo…

Leave a Reply