Blog de profesor

Aloe Vera& Enzymes-pentru digestia ta

05.27.2012 · Posted in Ingrijire personala

De ceva vreme am un stil de viata din ce in ce mai agitat. Parca 1000 de probleme imi bantuie zilnic mintea. Sunt mereu grabita, nu am niciodata timp de odihna si ma simt mereu franta de oboseala.

Din ce in ce mai multe persoane traiesc in stres, au un ritm de viata alert si nu au o alimentatie corespunzatoare. Fructele si legumele, mancarurile gatite acasa, salatele, au fost si ele inlocuite cu mancarea fast-food. E ieftina, se poate procura destul de repede si nu necesita ore intregi in bucatarie. In plus, are un gust foarte bun, reusind sa ne atraga pe noi, victimele mileniului trei. Nu este de mirare ca probleme nu intarzie sa apara, la cei mai multi dintre noi. Nici eu nu pot rezista intotdeauna unei shaorme de la Mado sau unei portii fierbinti de krispy, desi sunt constienta ca nu imi fac bine. De fiecare data dupa ce mananc mancare fast-food, am probleme cu stomacul, pe care il simt tare ca un pietroi. Din acest motiv, am incercat sa reduc portia de shaorma la una pe saptamana, sperand ca, in cele din urma, sa renunt la ea.

Pana atunci mai e cale lunga si am nevoie de un remediu pentru stomacul meu, afectat de toate porcariile pe care i le ofer sau de faptul ca nu mananc regulat. In acest sens, am descoperit suplimentul nutritiv Aloe Vera& Enzymes, care pare potrivit pentru organismul meu si pentru problemele cu care ma confrunt. Acesta este un supliment enzimatic, ce ajuta la digestie, iar ghimbirul si aleo vera din compozitia lui dezinfecteaza si calmeaza mucoasa intestinala iritata. Este distribuit de compania Avita Premium si este adresat tuturor persoanelor, in special celor care traiesc in stres, care nu mananca regulat si care sufera de probleme digestive(balonari, etc). Poate fi administrat si in perioada alaptarii, dar numai in urma unui consult in prealabil la medic.

Un comprimat are in compozitie urmatoarele componente:

Rădăcină de ghimbir (Zingular officinale) 50 mg
Bromelaină (din coada de ananas Ananas comosus) 25 mg
Papaină (Carica papaya) 25 mg
Bromelaină 10:1, din ananas întreg 22,5 mg
Papaină (Carica papaya) 22,5 mg
Lipază (Rhizopus oryzae) 20 mg
Protează (Aspergillus oryzae) 20 mg
Frunze de Aloe vera 200:1 (Aloe barbadensis) 12,5 mg
Amilază (Aspergillus oryzae) 10 mg
Celulază (Tricoderma longibrachiatum) 5 mg

Sunt cunoscute efectele benefice ale ghimbirului si ale frunzelor de aloe vera: cresterea imunitatii, combaterea diverselor boli, combaterea cancerului, mentinerea diabetului sub control, detoxifierea organismului, eliminarea toxinelor, pastrarea sanatatii parului, a dintilor, a pielii, a unghiilor, etc.

Sotul meu spune adeseori ca ar trebuie sa ne consideram trupul si organismul un templu si sa avem foarte mare grija in privinta alimentatiei pentru a duce o viata sanatoasa. Ii impartasesc opinia si sper ca voi castiga lupta impotriva fast-food-ului.

Leave a Reply