Blog de profesor

Sporturile si jocurile din viata noastra

04.10.2012 · Posted in Reclama

Nu sunt o mare amatoare de sport, deci din acest punct de vedere pot spune ca ma completez cu sotul meu, care nu rateaza nicio ocazie de a urmari fotbal, baschet, crichet si tot ce misca pe la TV. La mijloc sa fie o minge, iar el e cu ochii tintiti acolo. In schimb, sportul practicat in scoala reprezinta un motiv de bucurie pentru mine si copii, cei care reusesc astfel sa intre in competitie pentru a-si demonstra suprematia.

Daca de carte nu se prind atat de bine, macar cu sportul sa aiba legatura si cine stie ce iti rezerva viata … Mai devreme sau mai tarziu, daca posezi o doza de talent, poti progresa, altfel ramai macar cu multumirea ca te-a ajutat la dobandirea unui trup sanatos.

Inca din frageda pruncie, dat fiind faptul ca suntem crescuti in aceasta parte a tarii, Moldova, multi dintre copii au crescut dezvoltand o pasiune pentru echipele bucurestene – Steaua, Dinamo sau Rapid – echipe care au scris istorie pentru tara din care facem parte, copiii copiilor de altadata ramanandu-le intiparita in minte emblema ros-albastra, motiv pentru care, mai nou, isi apara culorile pe Steaua Online ,socializand cu alti fani din diferite colturi ale tarii.

Distantele au scazut considerabil, sutele de kilometri nu mai reprezinta o problema reala a zilelor noastre, Internetul punandu-ti la dispozitie si siteuri cu jocuri remi si alte jocuri de societate, jocuri de noroc (pariuri, casino, etc) si multe alte lucruri, care nu au facut nimic altceva decat sa faca disparuta emotia de altadata, revarsata astazi gratie unor emoticoane mai mult sau mai putin sugestive.

Unde sunt zilele de altadata, cand ne adunam cate 20-30 in fata unui televizor alb-negru si parea ca am atins culmile fericirii? Astazi avem plasma in diagonala de 100+ cm, ochelari 3D si tot pare ca nu e de ajuns. Brusc, totul a devenit banal si nu mai reuseste sa surprinda, decat foarte putin si, de cele mai multe ori, … chiar deloc.

Leave a Reply